nessa (L) nella

om jag ska beskriva min helg så kan jag väl med tre ord säga spc, fotboll och vänner. har sett det mesta av både contiga- och jc-cupen, helt okej och ännu en lugn helg. men nästa helg har jag andra planer!
för tillfället så känns allt förjävligt, fast egentligen är det bara en sak som gör det förjävligt, men tänk så mycket bara en sak kan påverka då. och vissa är ju som dem är, men vad gör man? jo, man ler och är glad, precis vad jag gör just nu. för jag vet att imorgon kommer jag säkert vara på bättre humör och undra varför jag skrev det här.. hehe

imorgon är det första december och en älskling till mig fyller år. dessutom vill jag bara ha massor av snö just nu, precis som det var i måndags.
men, ska packa väskan och ta fram kläder till imorgon, sen blir de sköna sängen. puss och godnatt

when you lose something you can't replace


FUCK YOU

åhhhhhhhhh, SUCK
dra åt helvete

always ....

jag, konstigt och jobbigt nog, verkligen saknar dig. saknar att höra din röst i telefonen i flera timmar nästan varje kväll. saknar sättet du höll om mig, hur du gjorde så jag rös i hela kroppen. jo, jag saknar nog det mesta.
du var den som gjorde mig glad, men du var även den som gjorde mig ledsen.
egentligen finns det inget att säga nu, det är som det är och kan inte vara på något annat sätt heller.
en sak jag märkt, är att en person som betyder mest för en, kan såra en mest också. för ibland, eller rätt ofta så förstår jag mig inte på dig nånstans. hur du tänker, känner eller vad du egentligen håller på med och om du själv vet det.

vet att den här personen kanske aldrig ens läser det här och ännu mindre förstår att det är den själv isåfall men jag
kom bara att tänka på dig och allt nu när jag såg ditt namn, och hur jag ibland önskar att saker var annorlunda.

ps. det här håller jag för mig själv.


we are everything we need, you and me

varje lördag kväll känns det lika illa, som att helgen är över, fast den faktiskt inte är det. jag har alltid hatat söndagar för att man inte kan göra något och att man alltid har tråkigt, men det är ju egentligen på söndagar man kan göra det man vill och behöver, har inte tänkt på det förut haha.
aja, har varit hemma ett tag nu men har varit i norrtälje nästan hela dagen, åkte in vid lunch och träffade både elina och josefin på spc, har kollat på några matcher och fått lagom mycket träsmak i arslet, men så är det. har haft det mysigt ändå!

förövrigt så är vissa personer dumma i huvudet, men det var väl inget nytt.
en är dum i huvudet för att den är som den är och alltid kommer att vara. en annan är för att den pratar skit bakom ryggen på en, och en annan för att en "vän" inte gör såhär mot en annan vän, kommer aldrig förlåta dig om det skulle hända något.

men till det lite roligare nu då, jag ska hämta glass och kolla på prisonbreak, ännu en skön och lugn lördaglväll, det är oftast jävligt skönt men snart måste det börja hända något innan jag blir för lat och osocial. är ju mest bara här hemma nu förtiden tänkte jag säga men det är helt fel, är ju fan knappt hemma alls, haha skitsamma.
puss och allt sånt

the truth

jag blev utmanad att skriva 5 sanningar om mig själv

1. jag sjunger alltid när jag är själv hemma eller när ingen hör osv.
2. jag bryr mig alldeles för mycket om vad alla andra tycker och tänker.
3. jag är inte speciellt nöjd med min kropp och har alltid velat vara "större" och gå upp i vikt.
4. jag kan bli sur för ingenting och samtidigt aldrig vara sur på någon längre än en dag, vilket är både positivt och negativt.
5. jag har riktigt svårt för att lita på folk, förutom mina närmsta.


sådär, skulle fan kunna skriva hur många "sanningar" som helst om mig själv.

tro det eller ej, men jag älskar inte dig

har som oftast när jag är här hemma själv, sjukt tråkigt. borde väl egentligen sitta och plugga eller göra något annat vettigt men idag, idag har jag ingen ork eller lust till något alls. sen jag vaknade har jag mest bara gått runt och småätit, suttit här, lyssnat på musik och legat i soffan framför tv'n. väldigt skönt men samtidigt såå tråkigt.

menmen, var på näst sista träningen med dansen igår innan jul, sen nästa termin har vi tyvärr inte dans på onsdag-kvällar utan på lördag-eftermiddagar.................. och på antalet av punkter som fattar man nog att jag inte gillar det alls. fast det är iochförsig mycket skönare än förra året när jag hade träning på söndagar kl. 11:30. hur många ggr var jag med då? hm.. inte många. nu är tiden kl. 14 ungefär så det är väl helt okej ändå, det ska nog gå bra.
igår bestämde vi också att vi ska vänta med att visa upp den här dansen till själva dansuppvisningen, och nästa termin kommer vi ju göra en till dans så vi kommer alltså visa upp två danser på uppvisningen i maj. 
haha, det är ett halvår kvar, jippi. kan ju berätta lite mer om det när det närmar sig istället (y)

imorgon är det skola, har ett litet förhör på morgonen, sen företagsekonomi och info&layout, efter det tror jag att vi har matte och tillslut italienska, där har vi glosor och verb? verkligen SYND att jag har boken i skolan.
sen är det ju heeelg, efterlängtat eller vad säger ni? även fast den här veckan har varit hur slapp som helst.
får se vad som händer ihelgen då, ingen träning imorgon iallafall eftersom det är contiga-cupen på spc, sen på lördag får jag seeee och på söndag ska jag iallafall vara med josefin när hon slutat jobba på jc-cupen.
ja, jag har alltså inte mycket planerat. men som sagt, får se!

nu laddar jag återigen ner lite avsnitt av prisonbreak, så lär ju kolla på dom när dom är klara istället för att plugga för nu ska jag äta så kan ju inte plugga nu heller, hihi. jag är dåligt bra på att skjuta fram saker, en av mina svagheter.
och nu har jag inget mer på hjärtat, så pusshej




harder than you know

You said this could only get better
there's no rush cause we have each other
You said this would last forever
but now I doubt if I was your only lover

Are we just lost in time?
I wonder if your love's the same
cause I'm not over you

Baby, don't talk to me
I'm trying to let go
Not loving you is harder than you know
cause boy you're driving me so crazy

How can I miss you if you never would stay?
if you need time I guess I'll go away
Inside me now there's only heartache and pain
so where's the fire? You've become the rain


And if you don't want me than
I guess I'll have to go
Not loving you is harder than you know

So I'll make the call
And I'll leave today
I'm gonna miss you cause I love you baby

And I'll make the call
I'm leaving today
And leaving always drives me crazy

Leaving always drives me crazy



HAHAHA


tisdag

satt kvar iskolan en stund igår, satt i datasalen och kollade på några avsnitt av AA. sen gick jag ner på stan och sen vidare till mormor, stannade och åt där innan träningen.
efter träningen så visade de sig att inte ens 676an gick så kunde ju inte komma hem, så jag mötte josefin och fick sova hos henne. vi låg bara och prata, sen såg vi på CSI och prisonbreak, somnade efter de nångång och imorse gick hon med mig till roden och sen vidare till HR.
måste bara säga att jag ramlade tre gånger igår på väg till josefin, två gånger på mindre än två meter ungefär, det är så sjukt halt ute... men det är kul.
men nu tror jag iallfall att bussen går så att jag kan komma hem idag, vore skönt.
har förresten precis ätit lunch och jag är väldigt mätt, det var chicken bits och så hade vi såklart tävling men jag orkade inte äta lika många som gustavo och jompa. lovar att jag nångång ska vinna!
om ett tag har vi italienska och sen engelska, så slutar vid 3. vill bara hem nu..


crazy

helt galen morgon, gick upp vanlig tid och allt var normalt. visste inte om bussen skulle gå men såg några bussar på vägen så chansade och gick ner. alla bussar kom FÖRUTOM min buss, men efter 45 min kom den. mötte sandra på bussen också så satt och snacka med henne.
vid brottby var vi tvungna att backa i en backen och det tog ju sin tid, sen gick väl hela bussresan 1 h istället för 40 min, på sthlmsvägen när vi väl är i norrtälje så står en jävla buss mitt i vägen, och vääärldens kö med bilar, så busschauffören säger i högtalarn att man får gå av där om man har bråttom annars vänta på att han kan köra om, så nästan alla gick av förutom jag, sandra och några till, och precis då när alla gått av så kunde vi göra om så HAHA, skadeglädje!
sen så fattar jag inte varför man åker moppe ute nu? en gammal gubbe på en moppe åkte bakom oss i norrtälje, och jag menar, om bussarna inte ens går till eller från norrtälje, då är det väl ganska illa och då sätter man sig inte på ett moppe.. men det kanske bara är jag som tycker det.

är i skolan nu och har fan sjukt jävla tråkigt, det är bara jag andreas och victor kvar i klassen nu tror jag. dom andra drog hem, och jag kan inte komma hem för nu har dom tydligen stängt av 676an också (?) kuuuuul, så jaa, jag är fast här och sen är det träning. tror jag går till mormor senare och myser där för här orkar jag inte stanna. ska snart äta med grabbarna iaf, är hur hungrig som helst.
tänkte att jag kunde åka till josefin, men neeeej jag kommer ju inte dit ;)
just nu är jag på dåligt humör, inte nice


storm ?

jag älskar, verkligen älskar att det är vinter. att snön äntligen har kommit, och det är inte lite snö heller!
Jag stortrivs.
tydligen så kanske bussen inte går till norrtälje imorgon? det suger ju isåfall för jag vill till norrtälje, bättre det än att sitta hemma och ruttna.. har ju träning imorgon också. så min 676a SKA gå imorgon.

har precis kollat på ett till avsnitt av prisonbreak, så jag lär ju redan ha sett det som visas imorgon på tv3, hm..
men orkar inte vänta en heeel vecka hela tiden,
aja nu ska jag packa väskan och lite sånt så jag slipper springa runt imorgon bitti som en dåre. sen blir det sängen, trött ikväll.
puss&godnatt

23 jan.

chris brown ska uppträda på hovet i sthlm den 23 januari, jag vill jag vill jag vill !
det var nog bara det jag hade på hjärtat just nu..

drömmar

på tal om ingenting, så har jag drömt mycket på senaste, alltså när jag sover. men det jobbiga är att jag inte kommer ihåg allt, jag kommer bara ihåg småsaker, ja ni vet själva hur det är.
Men det här är en jobbig dröm som har kommit flera nätter och jag vaknar ibland helt skräckslagen. Det låter hur töntigt som helst och sjukt, men det är fan blåa aliens som typ har invaderat min mormor och morfars förra villa i kvisthamra, nu bor dom i en lägenhet i kvisthamra.  Dom ser typ ut som smurfarna men typ samma kroppsform som oss människor förutom att dom här är mycket längre. men iaf, dom är typ som spöken som man kan höra talas om på tv och sånt, ni vet dokumentärer som "det okända" osv. Men dom här "spökena" kan  man se ibland, och dom är typ 6-7 st som oftast är uppe på stora vinden som mormor och morfar hade.
Dom för oväsen, flyttar på saker och ting, och i hallen utanför toaletten på övervåningen, så knakar det alltid i golvet när man går, så där kunde jag och mina kusiner aldrig smyga för vi visste att våra föräldrar eller mormor och morfar skulle höra oss, men de ljudet hör jag jämti drömmen och då vet jag att dom är på väg. Kan knappt förklara drömmen, den är så sjuk och jag kommer bara ihåg små detaljer.. hatar det
men jag har drömt det här flera nätter nu, inte varje dag utan någon gång ibland och det är sjukt jobbigt. för vem fan vill vakna panikslagen för att man blivit jagad av en blå jävla alien i ett stort hus man alltid kände sig så trygg i? nej inte jag, men jag kan ju komma med mer information och detaljer om jag fortsätter drömma om mina smurf-kompisar. kanske drömmer om dom inatt, vem vet? jag vill drömma fina drömmar!

sunday

jag är helt galet trött och klockan är bara halv 5? men jag slår vad om att jag kommer vara pigg ikväll när jag borde sova, skulle inte förvåna mig för så är det varje dag. är trött och somnar varje dag på bussen efter skolan, och sen är jag hur pigg som helst klockan 11 på kvällen.
menmen, gick upp runt 10 imorse. mamma och jag åt frukost och gjorde oss klara för att gå till täby c, vet inte hur mångs påsar vi gick runt med alltså. sen åt jag mig proppmätt på burger king, åt faktiskt inte på donken den här gången, det ni ;)

kom hem för ett tag sen iallafall och nu fastnade jag självklart här med en påse godis, ovanligt för att att vara mig.. NOT
köpte leggings idag, för jag märkte att jag har ett stort hål vid låret på alla mina andra, och sedan två par skor, skönt att äntligen hittat sköna skor som förhoppningsvis är lite varmare än mina andra.
nu tänker jag sätta på ett avsnitt av prisonbreak som jag har laddat ner, har tänkt kolla på det i flera dagar nu men det blir aldrig av, men nu jäklar.
hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag! puss





speedad

galet speedad jag är idag, och galet bra jag mår!  varför? vettefan!
har slutat nu, har bara haft matte på hela dagen som började ett och slutade två... onödigt?!
men duktig som jag är åkte jag hit iallafall men det blev ju inte mycket arbete på matten ändå, haha, ja väldigt onödigt.
men sitter kvar här en stund iskolan för att skriva på kompendiet om alkohol och droger i trafiken eftersom jag inte har mycket bättre för mig idag än att dra och äta middag innan träningen, vore ju skönt att få det klart också, även fast de ska vara klart i mitten av december.

patrik sitter kvar också, har inte en blekaste om vad han arbetar med men det är ju bra det med, inte kul nånstans heheheh. sjukt oseriöst inlägg men har inte mycket på hjärtat, är mycket gladare idag än igår av någon anledning men hey. det är ju bara bra.
förresten planerade jag och moa att ev. ha klassrådet på måndag, vi måste börja tjäna ihop money nu, är grymt taggad!
ska dra, nu blir det plugg! puss



 


you're oh so charming, but I can't do it


confused

alltså, har jag missat något eller? fattar ingenting och så har det väl varit sen igår, haha. det är så sjukt
sitter här och fattar inte om någon av dom driver eller om dom gör de tillsammans, för sjukt är det! ni som läser det här lär ju inte fatta ett skit heller, men det är inte meningen heller.
Man ska väl kunna sitta vid ett bord och prata med en vän utan att rykten ska startas om en heelt annan sak, eller vad säger ni?
just nu sitter jag och typ ler, nyss skrattade jag så mycket att jag fick ont i magen, så låter nog bli och ler istället, men känner hur jag är på väg att börja skratta igen.. snacka om förvirrad jag är nu
snälla, ni får gärna förklara för det märks ju iallafall att ni vet något mer om mig som jag inte ens vet?

som det gamla, gamla citatet som finns om norrtälje:
" Välkommen till Norrtälje! Det du inte redan vet om dig själv får du reda på här! "

jotack, jag märker det. för det här visste då fan inte jag


jag överlever utan dig


             tycker att jag suttit vid datorn ganska mycket idag, men har ändå hunnit med så himla mycket annat

  • företagsekonomi, läste kapitel 10
  • dammsugit hela lägenheten och städat garderoben
  • duschade i säkert en timme, med hårinpackning och hela skiten
  •  varit på ICA och handlat
  • varit ute på promenad
  • packat väskan och tagit fram kläder för imorgon

måste säga att det känns bra! just nu ligger jag i soffan och kollar på one tree hill, eller det är ju reklam för annars hade jag inte skrivit här.
det visade sig också för ett tag sen att jag börjar kl 13:10 imorgon, peter ska bort så har varken företagsekonomi eller information och layout på morgonen, så har bara matte och italienska, slutar halv 4 sen får jag se hur jag gör, om jag hinner åka hem emellan eller inte innan träningen, det återstår att se. nu börjar one tree hill igen, gamla avsnitt men det spelar ingen roll, hur bra som helst är det iallafall.
senare ikväll ska jag även kolla på prisonbreak, har laddat ner lite fler avsnitt nu, hur bra som helst det med!


 


you're sorry?

Said I hate lying to you, and I told you the truth
It turned out to be the other way around
'cause You lied to Me and you didn't tell me the truth
I had to find it out on my own
and all you can say is "I'm sorry" ?
Well, sorry isn't good enough this time
this was the last time


I should know, that you're no good for me


update

några dagar sen man skrev här nu.. mycket har gjorts och mycket har hänt.
i tisdags kväll såg jag derbyt i Rimbo med patrik, drog lite tidigare från matchen för att hinna med bussen men det var kul iallafall. kom hem och somnade nästan på en gång faktiskt, var jättetrött.
igår i skolan så hade vi marknadsföring för första gången, har det hela tvåan nu. får se om det blir kul eller jobbigt eller kanske både och, vem vet. sen hade vi två företageskonomi-lektioner, tråkigt som vanligt och till sist hade vi idrott, som var det enda roliga på hela dagen, aerobis hela lektionen och grabbarna var riktigt taggade, haha
efter skolan mötte jag robin, satt och prata med han ett bra tag. träffade ricard också eftersom han är på landslagsläger däruppe på spc. sen drog jag till dansen som jag inte tänkte vara med på eftersom jag fortfarande är sjuk men var med halva iaf men sen orkade jag inte mer, berodde på många anledningar.
sen tog jag bussen hem som vanligt, duschade och åt sen somnade jag efter ett tag

tänkte sova lite längre idag på distansen men blev inte så när mamma lät så sjukt mycket innan hon åkte till jobbet, så dagen började inte bra.. vet inte om den ens kommer bli bra med tanke på hur vissa folk beter sig nu för tiden, eller alltid har gjort när jag tänker efter. dags att jag lär mig kanske? jag menar, jag är ju rätt van.
jag inser bara aldrig att det alltid kommer vara såhär och att du aldrig förändras. helvete
nu ska jag inte klaga mer, ska lägga mig i soffan och kolla lite på tv, städa om jag orkar och sen ska jag nog läsa företagsekonomi, har typ inga läxor idag, skööönt.

he can't read my poker face


you've taken me for granted

i lördags kväll var jag bara hemma.. pluggade faktiskt lite när jag kom hem från norrtälje, senare laddade jag ner några avsnitt av prisonbreak och låg och kollade på det hela kvällen, hur nice som helst.
igår (söndag) gick jag upp runt 11, duschade, pluggade, tog bussen till norrtan igen och dansade med josefin, gick faktiskt bra och vi började på en ny dans till womanizer. efter dansen pluggade jag mer, duktigt va? sen kollade vi NIK- Rimbo med frida, NIK vann med 7-1 tror jag.
efter matchen åkte jag hem och tog det lugnt bara, somnade liiiite försent inatt så snart om en stund blir det sängen!
hade en sjukt slapp dag iskolan idag, kollade film på både svenskan och engelskan imorse och på företagsekonomin skulle våran lärare Peter iväg så vi satt mest bara och pratade, sen slutade vi 14:20 eftersom vi inte hade inför körkort.
efter skolan mötte jag josefin på station och de visade sig att vi båda verkligen mådde skit och var på dåligt humör, sjuka båda två osv.
vi myste hemma hos hennes mormor och fikade lite, sen somnade vi en stund i sängen och tog bussen till station och sen bytte vi buss till gustavslund. orkade verkligen inte gå i kylan eller så som vi mådde, men tog lite tabletter och det gjorde väl susen, var med på träningen iallafall och nu har vi en till träning på fredag tror jag, om det nu blir så. hoppas!
nu ska jag ta mig något att äta och sen blir det nog sängen, är riktigt trött.
godnatt!



Du kan bara dra åt helvete.
Du har förlorat mer än mig, för du har förlorat en vän


my only weakness is you, only reason is you


me, myself and I

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] du har hoppat från 10:an
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] du har rappat
[/] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[?] du har daat - the what?
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med nån du tycker om
[x] du har strulat med en främling
[/] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har slagit någon
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har däckat
[x] du har kräkts
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[ ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har varit på sjukhus

whatever you like


-

sitter här vid datorn hos stefan, medan han och josefin spelar tv-spel
gårdagen tillbringades först i skolan, hade bara två lektioner. först prov i företagsekonomi, hoppas det gick bra för provet var lättare än jag trodde de skulle vara. sen hade jag då rast från 11 till halv 3, kul !?
arbetade lite med toyota-grejen, men kom inte så långt.
Sen var jag och moa nååågot speedade efter lite kaffe och fick då värsta snille-idén, kommer bli så jävla bra!
hade till slut italienska, vi skulle göra någon plansch så det var helt okej, annars brukar som sagt italienskan vara lagom dryg.
måste bara säga att täckningen iskolan är sämst !? försökte både ringa och smsa, men inget gick ju så kunde inte planera så bra. patrik hade tydligen full täckning så lånade hans mobil som tur var.
vi gick ner på station, mötte josefin och stod och prata en stund, sen gick vi hem till josefin och såg massa gamla avsnitt av beverly hills, lite kul faktiskt. sen åt vi tacos med henne stora familj, och drog senare upp till spc för att se en stund av hockeyn. där mötte vi pella och frida, vi drog ner mot stan efter matchen, skulle förbi josefin och hämta väskorna och åka till pella, skulle sova där men blev inte riktigt så sen. slutade med att vi faktiskt drog hit till stefan, fast vi fastnade på vägen när vi stod och pratade med gustavo i typ en timme.
när vi kom hit började vi titta på saw 5, äcklig! men vi somnade så fortsatte kolla nu imorse när vi vakna, den var inte så jättebra. för en stund sen kollade vi på en till sjuk film, om några 40-åriga gamla styvbröder som fortfarande är som två småbarn? haha den var hel konstig, och jag somnade såklart igen och missade ungefär halva filmen (y)
har faktiskt läst svenska läxan, duktigt va? :)

ska sociala mig lite nu, men får se vad händer ikväll. puss



every day, the same old game

nu är jag sådär besviken på mig själv igen, riktigt jobbigt. har inte pluggat så mycket som jag borde och det lär ju resultera sig imorgon, fan
tog en promenad med mamma till täby c idag, det är iochförsig inte så långt, haha
men hon skulle till sjukgymnasten, sen åt vi middag på donken! woho
sen köpte jag en lite större väska, ingen fin utan en vanlig bara så jag får plats med grejjer när jag ska sova borta och träna och sånt, ni fattar! kollade efter skor också men hittade inga..
sen tog vi bussen hem, lata som vi är (y)

meeeen, har inte mycket att säga förutom att trion blir samlad imorgon kväll, kan ju inte bli mer mys
nu ska jag kolla tv och äta, är sjukt hungrig
puss & godnatt


nightmares

vaknade med panik för en stund, aldrig kommit ihåg mina drömmar så bra som nyss, och de var baaara mardrömmar.
kändes så sjukt jävla verkligt så det är äckligt! usch
det värsta var att jag blev jagad av en person, och att springa i drömmar har jag märkt går i slowmotion? blev tokig.

aja, när jag vaknade kände jag att jag inte mådde så bra, vet inte va de är
men känner att jag mår illa samtidigt som jag är så sjukt trött, fast jag har faktiskt sovit 10 timmar inatt
ska ta mig till köket och äta frukost, sen ska jag försöka läsa igenon företagsekonomin
åker till täby c med mamma sen också, har mycket att göra idag
vi höres, puss

can't continue like this anymore

Baby make up your mind
right here, right now
can't continue like this anymore
every day, the same old game

"if you don't love me, why do you raise my hopes?"
a good question, but I'm left without an answer
I can't understand why you are doing this to me,
what your goal is, what you really want from me
I hate you for making me feel this bad
and I love you for sometimes making me feel so good

You gotta make up your mind
right here, right now
can't continue like this anymore
every day, the same old game

You are taking me for granted, like always
but still I can't say no to you, or ignore you
I hate the fact that you can do whatever you want to me
but in the end, I will still be waiting for you
I hate you for making me feel this bad
and I love you for sometimes making me feel so good

it's now or never
You gotta make up your mind
right here, right now
can't continue like this anymore
every day, the same old game

I guess all you want to do, is to play the same old game
the same old game about playing with my feelings
the same old game about how I fall for it everytime
hate how you keep confusing me like this
can't continue like this


it's now or never

känner mig duktig, sitter faktiskt och pluggar, tro de eller ej! skriver lite på svenska läxor jag väntat med alldeles för länge. men jag är långt ifrån klar. tog faktiskt en paus för en stund sen och skrev ihop en liten text, har skrivit mycket nu på sistone. slänger nog in den i nästa inlägg.

hade bara två lektioner idag, men är lika trött för det, eftersom jag gick upp sådär tidigt ändå.
sov hela bussresan dit och hem som vanligt, förstår inte varför jag är så trött och kan sova när som helst. eller så kanske det är så att jag blir så trött och sover så skönt på bussar? haha
imorgon har vi distans, ska bli så sjukt skönt och det behövs verkligen. det är bara andra distansdagen för den här terminen konstigt nog, men vi har haft projektarbeten och varit iskolan på torsdagar för lektioner annars, men ska bli skönt att få arbeta lite hemma. passar väldigt bra med tanke på att vi har ett stort prov i företagsekonomi på fredag, eller det känns stort, och det känns inte bra.. menmen, ska plugga imorgon

ska även hinna med att dra till centrum när mamma kommer hem vid tre imorgon, mest för att hon ska till sjukgymnasten och sen ville jag med så vi kunde gå runt i butiker efteråt, får se om man hittar nåt
har egentligen träning just nu, men josefin ska lära mig stegen sen har hon sagt, tur det! kunde och får ju inte vara med pga halsen, men det börjar bli bättre nu, hoppas jag kan träna på måndag!

men borde fortsätta med svenskan, sen blir det väl sängen
så jag säger godnatt nu, puss


all because of you

I'm forced to fake a smile, a laugh

every day of my life

My heart can't possibly break

when it wasn't even whole to start with


onsdag

idag börjar vi klockan två, så jag är faktiskt fortfarande hemma..
saken var att jag och patrik tänkte åka in vanlig tid för att jobba med ett arbete, men eftersom treorna har datorerna kom jag på imorse (när jag gått upp innan kl sju och duschat och precis tänkte gå till bussen) att det inte går.. så där satt jag klockan åtta, pigg och redo att gå till bussen
tänkte gå och lägga mig igen, vet inte varför jag inte gjorde de. har iallafall inte gjort någon nytta, bara kollat tv.
ska ta ett bussen in, så det är fortfarande ett tag kvar

känns ganska onödigt att åka till skolan och ha två lektioner
på företagsekonomin har vi redovisning, jag som kan prata och så!? hehe
efter de har vi matte.. jippi. och sen ska jag hem igen, för jag är nog inte kvar och kollar på träningen ikväll
måste hem och pluuugga, blä

ska gå och laga lite mat till mig själv nu, sen åker jag väl int till norrtan
puss


one and only

det enda jag vill höra utav dig, är att jag är den enda för dig

I hate lying to you

Should I tell you or should I just leave it unsaid?
I hate lying to you
but if I tell you, I know you will hate me
and that's the last thing I want

I know you will hate me, cause I've done this to you before
but it didn't mean anything, just as little as it meant the last time
and if I tell you, I know you will hate me
and that's the last thing I want
I hate lying to you

I don't know if you would even care, but I can't take that chance
don't want to lose you again, my dear
If I tell you, I know you will hate me
I hate lying to you


s j u k

sitter i skolan nu, ska skriva ett kompendium för att höja mitt betyg i "inför körkort"
och jag har verkligen inte skrivit här på länge, eller bara några dar egentligen
har inte varit hemma så mycket och när jag väl vart hemma så har jag haft annat för mig

i fredags efter skolan mötte jag upp josefin, gick ner på stan och köpte lite nödvändiga saker och hårfärg, sen tog vi bussen hem till josefin, hon färgade mitt hår direkt och det blev typ svart, eller nej.. inte riktigt, men väldigt mörkt.
senare tog vi bussen, som pella redan satt på, in till norrtan och kollade hockey, nice

åkte sen hem till pella med josefin, kollade två filmer. jossan och jag var inte alls trötta, medan pella somnade typ hela tiden, blev rätt sent iallafall

i lördags var pella hos mig ett tag, vi fixade oss osv. Pella stannade kvar i täby, hon drog till täby c och  jag åkte till norrtan  igen, mötte killarna vid flygis och sen tog vi bussen till elin ute i riala.
där mötte vi biston och moa som precis kommit dit och tillslut var vi faktiskt väldigt många
kul kväll iaf, men igår var jag så jävla trött hela dagen, sov ju bara två timmar ungefär
jag gick upp tidigast av alla(?) sen väckte jag några lite senare
kul kväll iaf, måste göras om!

innan helgen så var jag hes och hade ont i halsen, NU är det värre än någonsin
jag tyckte jag inte hade någon röst igår, men idag är det sjukt. har ingen röst kvar och får knappt fram något ljud,

men om en stund ska jag möta josefin och senare ska vi väl upp till spc och träningen, men eftersom jag är sjuk så får jag bara kolla. men ska börja skriva nu på kompendiumet nu,
puss

like the way you move

sitter och kollar på mtv EMA, rätt nice
men jag hör mest mamma och hur mycket hon tjatar om att craig david är snygg, haha
hon sa också att jag inte får åka till norrtälje imorgon kväll om jag inte åker till skolan, så får nog ta mig upp imorgon bitti för annars får jag ju inte träffa min darling

men här var det riktigt tråkigt, ska tillbaka till soffan
hörs väl, puss






torsdag

orkade inte skriva något igår, blev iallafall ingen träning. dansläraren tappade skivan som blev överkörd av en buss, så vi hade ingen musik och träningen blev inställd. men jag skulle änåd inte varit med, för jag har blivit sjuk, värdelöst
onsdagar är förresten den jobbigaste dagen i veckan på schemat, så jävla drygt
först har vi inför körkort i två timmar på morgonen, helt okej egentligen för där gör vi inget annat än att sitta och lyssna ungefär, men tyvärr så har vi inte den kursen länge till för om två veckor börjar period 2 och då har jag marknadsföring..
men efter körkortet har vi nu lagt till EN TILL företagsekonomi lektion, på resurs-tiden, värdelöst det med!
sen har vi idrott, men det är ju kul, efter den är det bråttom till nääästa företagsekonomi lektion och till sist har vi längsta mattelektionen i veckan och slutar 16:40. fyfan
onödig information, men var bara tvungen och skriva av mig

men idag, har vi egentligen distans, men vi är här ändå eftersom vi har friends-dag
vi har kollat på olika reklam-filmer som gått på tv, och sen har vi disskuterat bara
väntar på att gå & äta just nu och sen ska vi tydligen speed-dejta i blandade grupper, alltså ettor, tvåor och treor
haha

sen när vi slutar ska jag hem och plugga,
fan skulle stannat hemma idag!

It's like wishing for rain as I stand in the dessert

hade lektion med nya mattelärarn idag, bertil heter han och jobbade på lommarskolan förut. han verkar skitskön och bra, bättre än den innan. sen hade vi samhällskunskap, jag och emma skulle redovisa 'invandrare på arbetsmarknad'. det roliga var att andreas redovisade om samma sak precis innan oss, och inte bara det, han sa exakt samma saker jag skulle säga, samma undersökning och allt, haha. men det gick väl hyfsat bra ändå

till sist hade vi italienska, egentligen engelska också men treorna hade nationella tror jag, så vi hade ingen lärare
slutade runt kvart över ett och då ringde jag mamma lite snabbt och hörde om hon jobbade eller var på sjukhuset, igår var hon nämligen på akuten hela dagen för att hon hade ont i magen, hon har varit där hela dagen idag också och nu tror dom att det är blindtarmen, så den kanske ska opereras bort, usch!
hoppas hon blir frisk snart!

men nu ska jag fortsätta kolla på desperate housewives, sen måste jag packa väskan med böcker och saker till imorgon, har idrott iskolan och sen träning på kvällen.

förresten, är det bara jag som vill ha snö nu? tänk va mysigt när det snöar och man antingen är ute eller sitter inne och dricker varm choklad? och jag fyller år snart, wohoo


My heart beats fast right now


-

I go to speak my mind, forgetting what to say
you're the only one who makes me feel this way

baby we might play the silent game, catch each others eye again
but that's where it ends
Until you ask me my name and I feel like a kid again

I don't even know if I can even be me
cause it's so hard to be me when you're next to me
If I could say so, I'd say what I'm feeling
But I can say so, my lips just tremble

I'm stuttering, oh oh oh


you are the apple of my eye

känner mig så seg, trött, nere, uttråkad, sur, arg, ledsen och allt dåligt som finns, det enda roliga är att jag inte vet varför.. är nog så trött och sliten så jag inte ens vet vad jag tänker och skriver
och jag vet inte heller varför jag är trött och sliten?
iochförsig sov jag i princip NADA inatt, låg och vred mig och såntdär, ni vet
var tillochmed vaken när klockan ringde halv sju imorse? haha, illa..

något som gör mig glad just nu, är min klass. helt underbar faktiskt
skrattar mig oftast igenom hela dagarna och det är väl ett gott tecken?
en person som betyder mycket för mig, är min vän josefin
vet inte hur många gånger jag sagt det, men ändå sägs det alldeles för lite! bruden är ju obeskrivligt bra, rolig, underbar
love ya honey

nej, jag ska sluta skriva och bege mig till soffan där bröderna scofield i prisonbreak väntar
ska ta mig ett glas oboy också, kanske får mig på bättre tankar och humör
skickar nog in en skön låt i bloggen sen, godnatt & puss


my lips just tremble

åkte aldrig till pella, blir att sova i min säng inatt. 
just nu känner jag ingen ångest över att skolan börjar igen, visst lite tråkigt och drygt känns det. men kanske bäst att komma tillbaka till verkligheten igen
ska snart sätta mig och platta håret så slipper jag göra det imorgon bitti.
 sen ska jag lägga mig i soffan en stund tänkte jag, kanske kolla på bond, såg att den började nu

hittade ingen bättre video till låten än den här, tyvärr


hatar mig själv ibland

ibland undrar jag, vad fan tänkte jag med? precis det undrar jag nu. och nej, jag har fan inget bra svar på den frågan. trodde jag att det skulle bli bättre? trodde jag att jag skulle må bättre? haha, det är så skrattretande egentligen
allt jag sagt och tänkt och tyckt, har jag menat och jag menar det nu också. så varför blev det såhär?
jag vet att någon just nu är besviken på mig, men mest besviken är nog jag - på mig själv

jag hatar mig själv ibland


I know this is the part, where the end starts

We're driving slow through the snow on 5th Avenue
and right now radio's all that we can hear
Now we ain't talk since we left, it's so over due
It's cold outside but between us it's worse in here

The world slows down
but my heart beats fast right now
I know this is the part
where the end starts

I can't take it any longer
thought that we were stronger
All we do is linger
slipping through my fingers
I don't wanna try now
all that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

Everyday, 7 takes of the same old scene
seems we're bound by the laws of the same routine
gotta talk to you now 'fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you what's hurting me

The world slows down
but my heart beats fast right now
I know this is the part
where the end starts

I can't take it any longer
thought that we were stronger
All we do is linger
slipping through our fingers
I don't wanna try now
all that's left's goodbye to
find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

I know you'll ask me to hold on
and carry on like nothing's wrong
but there is no more time for lies
'cause I see sunset in your eyes

I can't take it any longer
thought that we were stronger
All we do is linger
slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
find a way that I can tell you

That I gotta do it,
I gotta do it,
I gotta do it
I hate this part
I gotta do it,
I gotta do it,
I gotta do it

I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take these tears
I hate this part right here 

I hate this part right here

nu är jag hemmaaaaa, men ska kanske iväg snart igen.. haha
men ikväll ska jag kanske till pella, och sova där till imorgon. kan bli kul eftersom hon börjar typ en timme tidigare än mig
gårkvällen blev lugn med darling, lite tjafs med en viss person men det löste sig väl ganska bra.. INTE, haha  men jag kan inte bry mig mindre
såg iallafall typ 4 filmer och det var hur skönt och mys som helst och bara ligga där framför tvn typ hela kvällen
såg Shrek 3, Die hard 4.0, någon beck film, och lite av the grudge och when a stranger calls.

lämnade tillbaka jeans på åhlens idag så fick tillbaka lite money, jag har bestämt mig för att köpa en väska, så det ska jag leta efter.. har precis duschat och fräshat till mig. nu ska jag gå äta och prata lite med mommie, vettefan hur de bli ikväll
aja, mitt lov har varit helt okej och så, nice helt enkelt. Vissa saker kunde man väl skippat, men så äre.
hare bra, puss

första november

åkte som sagt in till norrtälje igår, träffade philip, nisse, andreas, micke och jocke på bussen som hade vart inne i stan och kollat hockey. 
sen mötte josefin mig på station och vi gick till nisses där mia, alicia, linnéa, denice, moa, elin och två till var, men vi drog ganska snabbt eftersom det var så jävla kallt och dom fick skjuts någonstans.
på väg hem blev vi jätterädda, fick ringa lite samtal och försöka förstå vad som hänt och allt slutade med att vi ringde josefins bror som kom och hämtade oss och vi åkte iväg och hämtade pella, herregud säger jag bara.
Vi tre sov här hos josefin inatt, myyys. 
har ätit frukost nu och ska snart iväg till min mormor, glömde mobilladdaren där i förrgår så den är ganska död, sen till flygis och handla lite gott. får se vad vi gör eller vad som händer ikväll, 
puss

RSS 2.0