<3

sitter här vid datorn hemma hos pella efter en lång dag med henne, mysigt. mötte henne i norrtälje, mötte mamma på jobbet, gick med henne till expert och köpte en kamera. sen köpte jag lite nödvändiga saker på åhléns, lämnade in min kamera på lindgrens och sen åkte vi hem till pella med fem-bussen.
sen dess har vi ätit en skitgod middag, bakat och sett ice age 2
nu pratar jag i tele, och så kom precis pella in och nu ska jag vara social med henne & äta kakor som vi bakade!  puuss



ge mig det här nuuuuu


I'm sorry if what I'm saying isn't what you want to hear



if you don't have to go, don't

you have never realized how much I actually care
I'm sorry if what I'm saying isn't what you want to hear


sweetest ass in the world

jobbig dag igår iskolan som varje onsdag. usch., somnade så sjukt skönt på meditationen på religionen, haha. min mobil var död under hela dagen så hade ingen musik på bussen hem, lyckades även hålla mig vaken så att jag inte åkte vidare till mörby som jag gjort förut! var hemma runt en timme eller så, duschade, åt, packade ihop lite saker och mötte pella i norrtälje, sen åkte vi till henne.
pratade om allt vi inte hunnit med sen jag träffade henne sist på nyår, berättade lite roligare detaljer som hon glömt bort på nyår också, så jävla kul!
sen satte vi  på en film, men pella somnade efter en sisådär tio min så stängde av och somnade skönt jag med. klockan ringde kvart över sex imorse och jag är ledig liksom!? haha men gick upp 4 min innan bussen gick.. jag hoppade av hos josefin och våldgästade henne i sängen och pella åkte vidare till skolan.
pratade lite med josefin, sen somnade vi om och vaknade runt halv 11. nuuuuu väntar vi på lite brudar i hennes klass, dom ska göra något skolarbete och jag känner mig trött och seg, huvudvärk på det också!

men nu ska jag väl gåå och klä på mig lite och kanske se en film? vem veeeet. men vad jag faktiskt vet så har jag glömt min italienska bok iskolan och jag har prov på måndag?! hhehehe... fan
dansen börjar på lördag, är jag glad eller.. hihi


same old sound

har tänkt på det här med offenciven, det är en jävla massa som hyr där nu alltså. nästan varje helg är det bokat där och nu känns det liksom inte lika kul att dra dit på fest längre, eftersom det blir så ofta.
nej jag är inte så bra på att förklara, men jag kan försöka uttrycka mig så att... det är ju lite roligare att ha något att se fram emot och leva på länge, så som jag såg fram emot ekonomi- festen och lever på den fortfarande nu, än att vara där varje helg, på samma ställe, nästan samma folk, ungefär samma musik och allt är detsamma.
nej får se alltså, kom och tänka på det här nu när jag vet att det är bokat där nästa helg och vet att det ska vara bokat någon helg efter det. och sen har vi ju tänk planera in ekonomi-fest och  det är ju en jäkligt bra lokal och riktigt många kan man ta dit men jaaa, får se hur det blir. nu svamlar jag bara !


tidsfördriv

Ditt namn? Vanessa..
Födelseår? 1991
Hur Lång är du? runt 1, 60 kanske?  
Spelar du något instrument? nej
Dina första tankar när du vaknar? det är väldigt olika, oftast är det väl såklart att jag vill sova lite längre
Vart befinner du dig just nu? hemma
Biter du på naglarna? kan tyvärr hända när jag inte ens märker det själv, oftast när jag är nervös eller sur typ.
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? svarta har jag på mig nu
Har du några husdjur? Nej
Är du singel? ja
Vem är snyggast? haha, kom fram till det igår
Vem vet mest om dig? michelle, josefin, pella
Vad vill du ha just nu? lov, pengar, godis
Ditt mål i livet? att jag ska ha rest och upplevt världen och inte fastna här. förhoppningsvis fått tvillingar också, hihi
Rädd för? haha mycket, men t.ex spindlar och fåglar..
Hur gammal är den äldsta person du kysst? nitton
McDonalds eller Burgerking? donken
Sjunger du? jaa
Vad har du för skostorlek? 36-37
Vill du gifta dig? kanske
Kommer du överens med dina föräldrar? jodå
Din hårfärg?  mörkbrunt kan jag nog kalla det
Skor du hade på dig idag? typ beiga stövlar
Vad sover du i? en säng..
Kläder du har på dig? josefins tröja och mjukisar
Favoritårstid? vinter / sommar
Favoritmat och dryck? men allt förutom ärtsoppa, janssons frestelse och spenat, och anjovis också jag har upptäckt
Hur svarar du i telefonen hemma?  olika
Hur svarar du i mobilen? olika
Sov du ensam inatt? ja
Vad gjorde du kl 08 imorse? satt och pratade med peter på bussen
Vad var det senaste någon sa till dig? "matchen"
Druckit idag? mjölk, kaffe, juice
Vad är det för väder hos dig nu? kallt och snö, just the way I like it
Godaste glassmaken? alla möjliga, dock inte päron så mycket
Drömmer du mardrömmar? ja har hänt några ggr
Favorit godis? GODIS
Saknar du någon just nu? Ja
Snus eller cigaretter? om man måste välja så cigg
Vill du ha barn? ja tvillingar
Är du blyg? ibland
Vad har du för planer till helgen? ingen aning än


28 dagar


if you don't have to go, don't

hehe, inget prov idag inte! nej men jag var ju hos tandläkarn.. host.. och så. nej såhär var det. jag kände att jag inte ville göra provet för att bara få G för om jag får det kan jag inte göra om och få högre, och får jag IG kan jag ändå bara få G på omprov, så gör det på måndag när jag har pluggat och är ordentligt förberedd. bra va?
filmen på engelskan verkade rätt bra också, vi kollade inte hela eftersom pernilla inte var i skolan så vi drog tidigare.

imorgon blir en jobbig dag iskolan, jag avskyr onsdagar! marknadsföring i två timmar, företagsekonomi PÅ RESURSEN, lunch, företagsekonomi IGEN, religion och till slut idrott. vet inte om du tycker det låter så jobbigt, men det är ingen rolig dag kan jag säga. marknadsföringen är som den är, företagsekonomin går vi alltid igenom massa saker och gör uppgifter i boken, religionen är lika med sömn-piller och sen när idrotten är har man då ungefär precis vaknat. haha meeenmen, jag ska ju vara positiv nu :D:D:D:D:D

iallafall, jag gör inte alltför mycket just nu, har precis ätit och pratar lite med en mupp och om ett tag börjar handbollen, och topmodel lite senare. innan dess kanske jag kan se något avsnitt av the hills, men såg det nyaste på mtv.se igår så är tveksam på att dom lagt ut avsnitt sjuttton nu, dessutom har jag redan sett sexton och därmed har jag ingen aning om vilket avsnitt jag såg senast på tv.. irriterande. och fan, jag missade prisonbreak igår igen. vet inte vilket avsnitt jag såg senast där heller, illa...
 nu ska jag vara lite social. puss





skolan

är skapligt nervös, provet i italienska går mig på nerverna.. vet inte om det kommer gå bra alltså. ännu en gång är jag efterklok och känner att jag borde pluggat mer igår, eller överhuvudtaget ska jag nog säga. börjar om en halvtimme, sen har vi bara engelska och då ska vi se någon film. lite skönt!
har haft samhällskunskap och vi ska redovisa nästa tsidag istället, tur.. matten gick bra också, vad har hänt moa ?! haha
efter skolan ska jag bara ta bussen hem, fan va skööönt. och jag vill flytta NU! även fast det bara är fyra våningar.. hihi


big fat liar

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhhhhhhh....... kan hålla på hur länge som helst tror jag. men har lovat mig själv att försöka vara lite glad och positiv satte..
men grejen är att jag aldrig har lust att skriva här när jag är glad för då har jag ju liksom annat för mig, men när jag är arg,sur, förbannad och allmänt grinig är bloggen perfekt för då får jag skriva av mig och det är väldigt skönt. så därför är väl inte min blogg alltid det mest positiva som finns.
men nu är jag faktiskt glad, jag är bra på att ignorera och skjuta fram saker och ting. hihi


a place to rest my head


don't waste my time

dagen har varit minst sagt annorlunda.. vet inte vad det är som händer alltså. hade skön svenska lektion imorse, den var lång men slapp, ska faktiskt försöka mig på lite fler frågor men italienskan är väl viktigast nu med tanke på att jag har prov imorgon, tror jag pratar för flera i min klass när jag säger att jag bara vill skita totalt i de just nu. efter det var det italienska och vi jobbade bara på iboken, eller vi skulle iallafall det men inte mycket blev gjort idag. jag hittar alltid bra anledningar till att gå ut från den lektionen, som en liten paus liksom.
lunchen var god, hamburgare idag. sen var det företagsekonomi, fick tillbaka proven och jag fick G, det var väl bra men kunde ju alltid pluggat lite mer. men som sagt så är jag ju efterklok
till slut hade vi marknadsföring, i två timmar, gosh. fick inte så speciellt mycket gjort där heller, ingen dator fungerade osv. så tog istället en paus och pratade en stund med michelle, riktigt skönt. en kort stund efter det slutade vi och jag tog bussen hem, somnade som vanligt och är någorlunda trött nu alltså.
och nu måste jag plugga italienska, finns inte ord för hur mycket jag ogillar det idag, nu.

as if you have a choice


even if you cannot hear my voice

har precis ätit tacos, galet gott och det var ett tag sen jag åt det faktiskt. har nästan blivit av med min äckliga huvudvärk som smyger sig på rätt ofta nu förtiden, och nej förresten, den smyger sig fan inte på. det känns ju som att huvudet ska explodera ungefär.. men nu känns det iaf bättre efter en ipren. kom hem runt åtta tror jag, helgen har iallafall varit riktigt bra men min fredag började inte bra alls.
jag tror jag överreagerade lite, brukar vara så från min sida men den här gången var det annorlunda. jag blev så förbannad och ledsen att jag vände mig om och gick ifrån tårögd. ville inte ens prata. ajaa.. har inget mer att säga om det.
kom precis på att jag skulle ha pluggat italienska med patrik idag... snacka om minne jag har.. undra vad grabben har gjort istället. jag måste iallafall plugga italienska imorgon, och även samhällskunskap. låter inte som något jag kommer hålla eftersom jag kommer hem lite innan sex imorgon efter skolan och då är jag oftast så trött att jag alltd lägger mig i soffan.. inte bra.
men nu ska jag fortsätta prata med pella, som jag fortfarande inte träffat sen hon kommit hem men på onsdag ska jag sova hos henne =)
det har jag att se fram emot känner jag, dom närmsta dagarna orkar jag inte tänka på. sen blir det the hills och sängen! buenas noches


I used to laugh it off

nå, vad har jag gjort idag.. hm låt mig tänka. jag åkte till skolan för ett info. möte om praktiken på min distansdag som inte var givande för fem öre tog ungefär lika lång tid som min resa dit... glad jag blev. sen mötte jag på michelle efter mötet och satt och pratade med henne en ganska lång stund, saknar henne nu förtiden! sen blev det lunch och efter en stund gick jag med elin och patrik ner till bussen, åkte hem och var hemma innan halvtvå.

har verkligen inte gjort någon nytta alls sen dess, eller jag har hjälpt mamma lite med tvätten och så. annars har jag  bara legat i soffan framför tvn och sett alla möjliga program. bl. a house, fresh prince i bel air, one tree hill, ett par avsnitt av the hills, och nuuu ska jag se sverige-kroatien och märkte precis att den redan börjat så har lite bråttom..
funderar på att sätta mig ner och fixa naglarna också för en gångs skull, det blir ju aldrig av..
nejjj har inget mer att skriva, trevlig torsdagkväll.


22 jan - 06


När det otänkbara händer
Som ingen människa kan förutse
När ödet ger dig en hand
du aldrig ville se
Kan någon se nån mening
i något av det som sker
Varför drabbades just du
Varför just här och nu

Du har en lång mörk väg framför dig
Som du aldrig tänkt att gå
Man får ta ett steg i sänder
Vad ska man annars göra
När det otänkbara händer

Inget hörs och inget syns
När en värld plötsligt bryts itu
Dagar kommer och dagar går här
Solen skiner som förut
Det är nåt vi gärna glömmer
Det här livets bräcklighet
Och för dom som lämnas kvar
Bara frågor inga svar




 Peter, Camilla & Jasmine
22 januari - 2006

what I did to you was hurtful


as we say our long goodbye



I'll sing it one last time for you
then we really have to go
You've been the only thing that's right
in all I've done

And I can barely look at you
but every single time I do
I know we'll make it anywhere
away from here

Light up, light up
as if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
why you can't raise your voice to say

To think I might not see those eyes
makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbye
I nearly do

Light up, light up
as if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear



bad day

det var ett tag sen jag var på så dåligt humör som idag, eller iallafall början av dagen. sen blev jag väl lite gladare.
morgonen började dåligt då jag faktiskt smällde igen dörren när jag gick hemifrån, av ingen speciell anledning utan jag vaknade på helt fel sida idag om man säger så. visste inte vad jag skulle ha på mig, hittade inte ett skit jag skulle ha, mackorna var äckliga, mjölken tog slut så jag fick ingen oboy osv... somnade som vanligt på bussen imorse och skönt var det iallafall. kan ha varit dagens höjdpunkt, illa va? nej men idrotten var rolig också.
jag ber om ursäkt till alla som jag var otrevlig mot idag, det går alltid ut över andra.. inte bra!

aja, något som är så sjukt är att jag ALLTID vaknar innan donken när jag åker till norrtälje, precis så jag alltid hinner se norrtälje skylten och ankaret, det är så skumt.
på idrotten idag spelade vi volleyboll, ganska kul och jag kommer ihåg hur mycket jag älskade det i högstadiet. idag gick det fan inte bra alltså, haha nej.
och jag har ångest nu för att det aldrig blev biljetter bokade till chrisbrown på hovet på fredag, fan vad jag vill se den hunken :(

nuuu har jag mjölk hemma, en stor också.. så nu ska jag ha oboy. pusshej


shake it.. haha så söt


fan fan fan

fan för att jag inte hittar kvittot till plattången
fan för att jag inte hittar kvittot till kameran
...................................................................................................................



αbcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

vilken dag. morgonen började dåligt vid frukosten när jag plötsligt kom på att jag missade prisonbreak igårkväll, fattar inte att jag glömde det. den blev bara sämre när jag var på väg till bussen och märkte att mina hörlurar gått sönder så fick mixa ihop ett par walkman-hörlurar med mina så nu funkar det någorlunda, fast mycket bättre ljud i mina egna men dom får duga så länge.
helt okej dag iskolan, skrattar fan åt ingenting nu för tiden, eller åt allting kanske jag ska säga? linda var sjuk så ingen samhällskunskap, men skrev ut om rwanda-kriget så läste igenom litegrann. efter det hade vi matte och jag fattade, förvånansvärt, det vi höll på med idag. moa och jag blev typ överlyckliga. det skönaste var när vi fastnade på ett tal och sen bah "ahaaaa" samtidigt, haha aja kul var det iallafall
sen hade vi lunch, ingen kommentar. jag lovar, jag tycker alltid om maten iskolan, det är väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt sällan jag inte gör det. men idag var den verkligen skitäcklig, alltså den där soppan.. jag svalde någon senig äcklig sak. usch! men imorgon är det västerhavsfisk, hur gott som helst. på torsdag är det färsbiffar och nu har jag en anledning att äta lunch iskolan eftersom vi egentligen har distans, men vi har något möte om praktiken v. 13. och på fredag är det pannkakor, jag har koll på maten den här veckan!
menmen, italienska lektionen sög, eller jag hade iochförsig rätt kul men dom lektionerna är inget man ser fram emot alltså. sen hade vi engelska och ja, det var tråkigt helt enkelt. var trött och så.

slutade tre, tog halv fyra bussen hem och jag var dyngsur för det regnade/snöade när jag gick till bussen med patrik. men iallafall, annorlunda bussresa.. jag somnade någongång innan rösa och vaknade lite då och då när man nickar till sådär, irriterande.. men så somnar jag igen och vaknar helt plötsligt vid brottby och märker sen efter en stund att bussen aldrig åker, då ser jag att alla i bussen typ är på väg av. jag tänkte ungefär; vad fan ska alla göra i brottby? meeen, så tar jag ju av mig hörlurarna för sov ju med musiken i öronen och hör hur busschauffören pratar i tele med någon och säger att han inte kan fortsätta köra för att han inte ser någonting. alltså han såg ju, men fläkten funkade inte så det var en blandning av imma och frost på insidan av rutan som då inte gick att få bort.. då precis så kom nästa 676a och alla hoppade på den istället. tur att jag vaknade säger jag bara!

mamma blev lite sur på mig nyss alltså.. hihi. trodde inte hon skulle komma hem så tidigt och jag överdrev tydligen LITE med volymen på musiken sååå när hon öppnar dörren står jag i vardagsrummet med en skål glass och högsta volym på no stress,( fast hon var glad att det var den låten för hiphop hatar hon.) haha
så hon blev lite sur för att jag hade för högt + glass innan middag, ooooops

oj nu har jag skrivit mycket ser jag,  har inget att göra... orkar inte plugga så kanske spelar lite bubble shooter heheh... vem vet, kanske hittar ett nytt att spela? ska nog försöka göra det istället. besos


-

hur naturlig är jag?

Du har....

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
(x) Fondation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
Summa: 8


Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Summa: 4


Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa: 3


Totalt: 15
0-10 Naturligtvis naturlig tjejen
10-15 Kanariefågel i nordisk miljö.
15-20 konstgjord behandlad blomma         ?

20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka , bara plast


i admire you

fan vad trött jag är.. precis som igår kväll. ändå blev jag pigg sen igen och somnade efter halv tolv, men somnade på mindre än fem minuter. det är verkligen sjukt fort för att vara mig, beror ju självklart på hur trött jag är men brukar ändå oftast ligga och vrida mig hur länge som helst och bli så arg att jag skulle kunna börja gråta vilken sekund som helst för att jag aldrig somnar.. haha ungefär så.

från och med nu tänker jag skita i alla jävla kedje-sms och skit jag får, ibland har jag skickat dom vidare bara för att jag får tvångstankar och inte vill riskera något, låter fan psykiskt sjuk men så är det. nu är jag trött på dom för jag vet att det är så patetiskt så det finns ju inte. inget sms man ska skicka vidare till 12 pers innan midnatt kan förändra ett skit. positiva vanessa.. hehe alltid

nu har jag suttit och spelat bubble shooter ett bra tag, illa.. liksom spela det hemma? men det har fått mig på andra tankar faktiskt. känner mig lite gladare, efter mycket pratandes och blandade känslor. känns som att det är lite bättre, bara lite. men minsta lilla gör mig överlycklig nu.

lost in this situation

hemma från skolan nu, eller kom ju hem för ett tag sen. ikväll ska jag bara ta det lugnt, måste kolla på samhällskunskapen lite. sen är det ju som sagt prisonbreak kl 22.
provet gick iallafall hyffsat bra tror jag, kändes så iallafall. väntar på att mamma ska komma hem från jobbet, sen ska jag hjälpa henne med maten för jag är riktigt hungrig. men nu ska jag tillbaka till tvn, sverige- spanien på tv! puss

 I can only apologize but I can't erase the pain

skoooola

imorse när jag vakna ville jag verkligen intne gå upp, var så himla trött och allt gick segare än någonsin. hade en kvart på mig att äta osv. hann med bussen som jag skulle ta iallafall och kom i tid, helt i onödan eftersom pernilla, läraren i sv och eng är sjuk och vi har sv och eng nu på morgonen. så jag var här typ kvart i nio och har rast till tio över elva..... KUL
har inte gjort ett skit, borde väl plugga lite extra på marknadsföringen nu när jag kan men har ingen ork. är som vanligt bara jävligt hungrig nu, och det är kalkonschnitzel, fyfan vad gott. drömvecka alltås, all mat är god den här veckan!

efter skolan ska jag åka hem, ska väl plugga lite samhällskunskap.. och se prisonbreak woho
men nu ska jag spela fördriva tiden med bubble shooter hihihi

my dream is to fly over the rainbow so high

är faktiskt riktigt trött, och klockan är bara halvtio. inte likt mig.. så blir nog sängen om en stund. först ska jag lägga mig i soffan med ett glad oboy, kanske lite glass för mamma tog fram det nyss men jag tycker inte om att bara äta vaniljglass, man måste ha nåt mer. som typ bär eller kolasås, eller varför inte både och?
åh vilken dröm.. det vill jag ha nu. en annan dröm jag har nu är att åka utomlands, högsta drömmen är karibien!
där är det varmt nu och där lär man inte träffa på massa norrtäljebor som i thailand, inget illa menat mot thailand för det verkar vara väldigt fint där och jag skulle inte banga på att åka dit, men alla norrtäljebor åker dit ungefär samtidigt så man LÄR ju träffa någon man känner igen liksom. ajaaa det var inte det jag tänkte skriva om utan att
jag har pluggat lite marknadsföring också. läst igenom kapitlena och hoppas det går bra, känns lite värdelöst att sitta och läsa igenom alla dessa sidor menmen. helena kan vara den virrigaste jag vet alltså.. det går fan inte att förklara.
nej nu blire soffan, sweet dreams!


I'm not able to convince myself that I'm better off without you


2oo8


mitt 2oo8

- jag åkte till Orsa/Rättvik i Dalarna med kusinerna i februari, åkte skidor för första gången i mitt liv och lärde mig en hel del. hade en nära-döden upplevelse som jag iochförsig låg och asgarvade till. underbara dagar

- var med på en modevisning i februari, hur roligt som helst och skulle lätt göra om det.

- jag tror det var i april någongång som jag var med och tränade och höll i en handboll för första gången i mitt liv, och jag ville verkligen fortsätta

- i maj hade jag dansuppvisning, riktigt kul och denna gång var det lite annorlunda eftersom vi hade ett extra nr, battle mot en annan grupp vi tränat med.

- i juni var det skolavslutning och därmed sommarlov i ungefär 10 veckor.
var oftast med josefin och pella. finns många minnen t ex, när vi bodde hos mig en hel helg, var hos sara på vätö med en massa tjejer, vi sålde lägenheten och letade lägenhet närmare sthlm. och jag hittade min tvillingsjäl.

- efter sommaren började skolan och klassen splittrades i två delar, var väldigt tveksam till det men nu trivs jag väldigt bra och skrattar mig igenom dagarna med SPE07A.

- i september flyttade jag och mamma till en liten lägenhet i täby, kan ha varit det som behövdes. för allt blev väldigt mycket bättre, på många sätt.

- i oktober fyllde min låtsasmorfar 80 år, låter avlägset när man säger låtsas morfar men sen jag föddes har han varit min morfar eftersom jag aldrig träffat min riktiga.
jag tror också det var i oktober som några eller rätt många från klassen var hemma hos elin och dom flesta sov även över där, riktigt kul.

- i oktober och november blev jag också väldigt ofta sjuk och trött och orkade inte med någonting, men det vände snart efter ett par förändringar.

- december var en bra månad, en riktigt bra månad. det snöade, det planerades efterfest till julmiddagen, många fyllde år, det blev en efterfest och den lever jag länge på. jag fyllde år, det var shopping, det var julafton, det var ännu mer shopping, det var pella och josefin, och det blev ett nytt år.

ja det var ju bara en liten del av 2oo8 för mig. och som precis för alla andra, var mitt år som en berg- och dalbana.
vettefan varför jag skrev det här men kände för't.
nu ska jag äta, fortsätta prata med nella som jag saknar förjävla mycket och tillslut försöka komma igång med pluggandet...... - igen


spanien

angelito vuela





obsesion


you'll be right here with me

nu skulle inte en pizza sitta helt fel alltså.. fast det åt jag iochförsig igår, fy vad gott det var
snart ska jag sätta igång med plugget, har marknadsförings-prov imorgon, jippi ki-yay motherfucker. fattar inte riktigt vad det är jag ska plugga på, jo kapitel 1-4, men det är bara text och det är så tråkigt att sitta och läsa och försöka få in det i skallen. ska väl kolla lite uppgifter i problemboken också. aja, det ska nog gå bra!
måste kolla lite på samhällskunskapen också, har redovisning i det nästa tisdag med min grupp men nu på tisdag ska jag ha fått ihop lite om slutet av rwanda-kriget, vilka som vann, följder osv.

nu har jag även fått tillbaka huvudvärken, sen känner jag mig yr när jag står eller går här hemma.. måste nog börja komma ihåg att ta såna där vitamin-tabletter mamma har hemma som vi ska ta varje dag, men det glömmer jag alltid.

ska ta och fixa mina naglar sen också, städa garderoben men det känns lite onödigt eftersom vi ska flytta om ett tag så har det varit stökigt i flera månader så kan det nog vara de i en månad till. sen ska jag duscha och använda hårinpackning, jag vill aldrig mer ha så slitet hår som jag hade innan jag klippte mig i torsdags, herregud. men nu märker jag verkligen hur kort mitt hår är, tyckte inte det var så kort ändå när hon hade klippt mig, men nu känns det jättekort. och ändå är det rakt nu.. onödig information
nej nu har jag nog lättat på hjärtat litegrann, slutpåord.se ungefär




p är hemma nu!

when your eyes are dry from crying


friday I'm in love

hade en galen men samtidigt lugn fredag, hur schitzo det än låter. skolan var väl helt okej, inget speciellt hände tror jag, inte vad jag kommer på iallafall.
josefin väntade på mig iskolan, vi tog bussen hem till henne och det började med spår. har inte skrattat sådär mycket och pga verkligen ingenting på väldigt länge. det sjuka var att efter att vi var sådär övertrötta så satte jag mig ner och plugga markadsföring, liksom.. jag? plugga? på en FREDAG? hm.......... något hände. efter en stund började även josefin plugga, hon gjorde lite mat och vi satt säkert och pluggade i två timmar. riktigt skönt när man kom igång faktiskt, ska nog prova att plugga lite oftare, haha
sen kollade vi en stund på let's dance, dödligt vapen 3 eller vad den nu heter och till sist ibiza oscensurerat, sjukt program det där.

pratade i telefon en hel del sen också, sen i ett av samtalen blev jag helt livrädd och låg i sängen stel som en jävla staty för att josefins katt missy är som hon är, eller hon heter egentligen mimmi men jag har döpt om henne till missy, eller mizzy för jag läspar när jag säger det, men iallafaaaalll... jag satt på golvet och pratade i telefon för att jag var tvungen att ladda mobilen samtidigt och den nådde inte till sängen, josefin låg och sov och jag satt där i ett kolsvart rum. jag hör hur det prasslar från garderoben så jag ställer mig upp på en gång och tänder lampan i taket, men då vaknar josefin lite smått och typ stönar lite och jag ville inte väcka henne så jag släckte lampan, sket i laddaren, la mig i sängen och hoppades på att mobilen inte skulle dö igen.
då jävlar prasslar det till ännu mer, garderobsdörren öppnas och så flyyyyger mizzy ut med en jävla fart och hoppar upp i sängen och lägger sig och sover på josefins fötter. jag måste påpeka att jag inte visste att det var katt-fan förrän jag såg henne i sängen, så jaa.. jag var livrädd.

aja, sen somnade jag vid två-tiden, vaknade runt elva idag och vi har bara tagit det lugnt och sådär mysigt. nu ska jag duscha, äta och fixa lite. ha en bra lördagskväll!
förresten så är pella hemma nu, ska ev. träffa henne imorgon. har saknat henne massor. hon kommer säkert vara brun som en pepparkaka, philip också för den delen. han var ju i thailand samtidigt, lite småcoolt sådär. får väl se på måndag hur brun grabben har blivit. puss


soulmates we said..

jag skrev ett förjävla långt inlägg nyss, men tog bort det då jag vet att jag kommer ångra att jag öppnade mig så mycket. och jag orkar helt enkelt inte mer, så jag ger upp.
känner bara att jag ska äta något sen sova, imorgon ska jag till min efterlängtade josefin.


MOA 18 ÅR!






grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis


guess I was wrong






det sista jag trodde var att du skulle prata bakom ryggen på mig



onsdag/torsdag

något av det värsta jag vet, är att ha en sån huvudvärk jag har just nu. det förstör så mycket, orkar inte plugga, orkar inte lyssna på musik, orkar inte kolla tv, inte läsa, orkar i princip inget annat än att sova. så det tror jag att jag ska göra snart faktiskt, behöver en liten power-nap.
igår kan ha varit den längsta skoldagen någonsin, kändes som att jag var där från tidig morgon till sena kvällen, provet i företagsekonomi gick iallafall hyffsat bra tror jag. på idrotten var jag helt slut eftersom jag var vrålhungrig.
fick sluta lite tidigare eftersom jag skulle upp till sportcentrum med kusinerna och hjälpa till på premiären av bilen, och det gick riktigt bra. hur många som helst kom dit och bilen är skitsnygg. den lilla IQ bilen som kommer till toyota i norrtälje i mars kan vara den gulligaste bilen jag sett!

efter avensis-premiären drog vi till friskis och fick skjuts av kim hem till michelle, kollade lite på tv och käka. sen sov jag i sebastians rum, haha han var så söt. ville verkligen att jag skulle sova i hans rum. sen vaknade jag imorse av sasha som typ springer in genom dörren och börjar slicka på mig, kl sju på morgonen.... mysig hund det där..
gick upp vid åtta ungefär, fixade mig lite och åkte med kim och michelle ner mot stan, fick skjuts till frisören. tog runt 45 min, toppade lite och nu känns det väldigt mycket lättare osv. men det känns lite kort, men så länge det inte är så slitet som det var innan är jag nöjd!

gick sen till skolan en stund, pratade med patrik, gick ner på stan och gjorde några ärenden, gick och mötte mamma, gick tillbaka till skolan och åt med patrik, sen gick vi ner på stan och sen tog jag bussen hem, han skulle göra ett syn-test och det vill jag inte göra för fan vad jag kommer faila på det, haha

och jaaaa nu sitter jag här med min bästa vän huvudvärken och kollar på en film som heter nära&kära, inte så långt kvar av den så tänker se slutet som jag redan vet för har sett filmen sååå många ggr och sen ska jag ta mig en siesta, måste bara äta först.

blä

prov om en kvart, jag är inte så nervös men det borde jag nog vara. tänker bara på annat som jag borde vara ännu mer nervös över.. menmen, får hoppas att provet går bra. ikväll sover jag som sagt hos michelle, spc ikväll med premiären av avensisen och imorgon ska jag klippa mig, lite ärenden på stan, fixa naglarna, städa hemma och plugga marknadsföring. känner att jag är för trött och så för att skriva så hörs en annan dag. chao


no more wasting time

godkväll. idag mår jag bra förutom lite ont i halsen, är ganska glad men lite allmänt småirriterad bara.
 skolan har varit helt okej, vi har jävligt sköna lärare måste jag säga, dem flesta är det iallafall. hade matteprov och det gick väl sådär, får väl se sen. slutade runt tre och då gick jag ner på stan en sväng, det gick snabbt så tog halv fyra bussen hem och sen dess har jag lyssnat på musik, ätit middag och pluggat till företagsekonomi-provet imorgon, men ska fortsätta med det om en stund igen när jag har duschat, packat väskan osv. imorgon ska jag nämligen sova kvar hos michelle i norrtälje, för direkt efter skolan ska hon och jag, tror isabelle också ska med, upp till sport centrum för att hjälpa till med premiären av en toyota-bil, nya Avensisen. kan ju berätta mer om det sen..
sen på torsdag händer det grejer, ska klippa mig på morgonen och ja, jag har inte klippt mig sen i mars och då klippte jag även mig själv. haha
men ska nog inte klippa så mycket, man lär inte se någon skillnad. fast det är sjukt slitet så en bit blir det nog ändå!
sen har jag även annat inplanerat på torsdag, något jag inte vill tänka på men det är en stor sak.. jag menar, hur ska jag kunna INTE tänka på det? jag inser det nu, det är helt galet. nästan så jag ber till gud alltså.. nej men seriöst, nervöst. men josefin finns alltid där, den enda som vet v

men aja, dusch nu och sen mera plugg! wish me luck, med allt


you were my favourite drug

jag brukar verkligen avsky måndagar, men den här måndagen måste jag säga var ett undantag. iochförsig har jag aldrig riktigt tråkigt iskolan, för jag har ju alltid min klass men nekar ju inte att jag kan sitta och vara riktigt uttråkad ibland på någon lektion.
har skrattat mig igenom nästan hela dagen, och sista lektionen blev vi tjejer en aning övertrötta och allt var kul, verkligen allt. på svenskan och engelskan ska vi börja med något nytt, verkar rätt kul faktiskt.
på italienskan.... ja jag tål inte dom lektionerna längre, usch nej. har iallafall prov i det om två veckor och har bestämt mig för att anstränga mig lite mer igen för att behålla mitt betyg. måste ta tag i det. på företagsekonomin var det massa skratt som vanligt, idag var det mest åt peters frisyr, vet inte vad han hade gjort riktigt.. hehe.
och på marknadsföringen som var sista lektionen så jobbade vi i våra grupper, spårade ordentligt till slut men tycker att vi kommit igång lite mer nu iallafall.
gick till mammas jobb efter skolan så tog vi bussen hem tillsammans, pratade massa med josefin också för nu har vi inte setts på länge.
appropå bussar så tog jag hem mina hörlurar idag som var i skåpet iskolan så nu kan jag lyssna på min musik igen.

läste moa's blogg www.myhoneybun.blogg.se och såg att hon skrev om fredag, då blir det nog offenciven igen och hoppas på att det blir kul. men hon har helt rätt, inget kan slå ekonomi festen för den lever jag på länge, trots städningen så slår den det mesta. haha
en sån till snart ska vi fixa!

jag är helt överdrivet glad, men ska inte ha några förväntningar än. men hoppas hoppas hoppas! om några dagar hoppas jag veta, garanterat inom en vecka iallafall. kan denna vecka gå liiiite snabbare?

nu ska jag duscha, dricka ett glas oboy och ja, jag är beroende. sen blir det sängen antar jag. eller prisonbreak börjar ju nu. har missat det flera veckor nu, det är ett måste! godnatt


let it out, and let me in

hejhallå. jag valde att stanna hemma och plugga duktig som jag väldigt sällan är, pluggade på en stund men känner inte att jag får in något i min skalle alltså. riktigt synd för jag orkar inte meer, har precis sett ett antal avsnitt av the hills, nya faktiskt som jag inte har sett så det är nice. finns några till jag ska se! sen ska jag förmodligen fixa naglarna om jag orkar det och ta mig ett glas oboy, kände värsta suget för det helt plötsligt. sen ska jag duscha också för det orkar jag inte göra halv sju imorgon bitti. något annat jag inte tycker om med att duscha på morgonen är att det alltid är så jävla kallt när jag öppnar duschkabinen, usch säger jag bara.



In a way it really doesn't matter, 'cause we don't even talk anymore.
And it's no like you are trying to talk to me, see me or trying to make us come back to where we were not slipping apart.
so why should I care? But the thing is, I do .. It really bothers me to know that you're upset
but you're not even showing it . you just smile as usual and pretend that everything is alright
I just don't want to talk to you about it so I'm letting go now. I'm worrying way too much





kom ihåg mig då

orkar inte skolan nu, orkar inte plugga till proven, orkar inte gå upp tidigt för att åka till skolan och jag orkar inte bli hungrig på första lektionen även om jag har ätit mycket till frukost och behöva vänta till lunchen! hata skolan just nu, hata hata hata
kan inte förklara mina vänner. men kanske finns någon som känner likadant som mig? just nu är jag bara väääldigt trött och seg och hungrig så man blir ju lite grinig.

har sovit runt 6 timmar inatt, men känns mer som att jag sovit en halvtimme. är faktiskt så trött. hade en rolig kväll igår hemma hos michelle, lite mycket av det "goda" kanske menmen.
har en jobbig jävla beslutsångest nu, åka och sova där eller åka och sova där + bio men den filmen vill jag egentligen inte se nuu... jag vill ju självklart se den, har velat det länge meeeen ja, kan inte förklara, skitsamma!
borde inte ens fundera på något av det eftersom jag måste plugga, meeen åh. och sen känner jag mig dum mot den ena om jag väljer det andra och tvärtom, great! fan ..

i fredags åkte jag med mikaela hem, åt där och sen åkte vi med bussen till rimbo för att se derbyt mellan NIK och rimbo, det blev 4-4, rimbo gjorde mål när det var 20 sek kvar av matchen, då blev jag inte glad. jag blev dock rätt glad när jag i någon paus sa att det snart skulle vända för norrtälje, just då stod det 3-1 till rimbo. såklart vände det och blev 4-3 till NIK men så gör rimbo det där målet i sista minut så att säga.
såg sen bond filmen på kvällen, fattade inte speciellt mycket haha. den var nog rätt bra om jag hade fattat den, tror jag. aja, mysigt var det iallafall! igår så jag gick upp lite tidigare än vad jag brukar på helger, men det var ju bara skönt för hann ju med en del här hemma och sådär.

nu orkar jag inte skriva mer och är hungrig så ska äta. får väl se hur det blir ikväll nu.. puss


the coldest story ever told


how could you be so heartless?

jåååå jag är ju inte sisådär JÄTTEsugen på skolan meeeen, literååå. nej åt helvete, jag orkar fan inte. fanfanfan
och det insåg jag nu. har läst jättemycket om folk som skriver att skolan börjar, och hört alla prata om det också, men tanken slog mig alldeles nyss att den börjar imorgon. visserligen bara en dag och sen helg, men vi har typ 3 prov och en redovisning nästa och näst nästa vecka? jag har inte ens börjat plugga. fiiifan alltså................welcome back to hell
något jag saknar med skolan är min klass, min morgnar jag sitter och taggar med musik till bussen (de morgnarna jag inte sover 99% av bussresan, vad jag taggar till vettefan? skolan antar jag? haha)
och självklart lunchen, jag är nog bland dom få som faktiskt tycker om maten i skolan? eller har jag fel?

jag åt iallafall köttbullar och makaroner nyss, intressant? nej men riktigt gott var det, enkelt att fixa och riktigt gott (y)
träningen var rolig, gick väl helt okej men börjar tröttna lite på det faktiskt, vill ha en tränare nu.. menmen
skön bussresa hem, fort som fan tyckte jag att det gick, det var nog bara för jag var helt inne i musiken och att skriva sms.
skriver nog inte något imorgon för jag ska inte vara hemma, först skolan som sagt.. sen åker jag med mikaela hem och sen lutar det åt derbyt i rimbo på kvällen. men nu ska jag ta fram lite saker till imrogon, kläder osv så det är klart. ska upp 07:30.. blir deppig av att bara skriva det. blä
godnatt!

i'm better off without you


så lova mig att stanna kvar



 Det finns människor som sviker
det finns människor som drar
Du får inte komma mig nära
om du inte lovar att stanna kvar


release me, release my body

imorse skulle jag ju gå upp tidigt, jag hade tänkt mig runt åtta-tiden, för jag ska upp vid åtta imorgon, men nej så blev det inte. gick istället upp kvart över tio och var helt död, sov ändå 10 timmar.. ibland undrar man.
hade ju tänkt gå med mamma till sjukgymnasten vid 11 men det sket jag också i, så mötte henne i täby c vid 12 istället. märkte idag att det bara tar 7-8 min att gå dit, och då hade jag inte bråttom eller så. vi åt på burger king, och idag var det faktiskt inte gott alls. jag som älskar pommes från donken och burgerking, åt max tre st för så äckliga var dom, blev riktigt besviken, haha.
hade inte tänkt köpa något alls idag, bara kolla lite. men så gick vi in på stadium och kollade lite, hade ju presentkort där så jag skulle köpa en vinterjacka, tänkte spara det och köpa en lite dyrare vinterjacka nästa år, men så var en jacka på rea och kosta 699:- så jag köpte den ändåå, inget jag tänkt köpa men så blev det iallafall, men jag är nöjd för den är skitskön och inte alls lika stor och tjock som min andra.

sen provade jag lite jeans som vanligt, orkar verkligen itne med tajta jeans längre så har provat massa "baggy-jeans", har iof redan två par men kan tyvärr inte knäppa igen dom längre, så ett par såna ska jag skaffa mig snart när jag har pengar.

 träningen börjar om 2,5 h ungefär så ska ta bussen runt fem-halvsex tänkte jag. första träningen för året, blir nog kul får vi hoppas! kanske kan vi få en tränare det här året, haha. fast sara är ju jätteduktig, men kanske behöver en "riktig" tränare snart. men aja, nu ska jag äta något! puss


don't like living under your spotlight



Are you a man who loves and cherishes and cares for me?
Are you a guard in a prison, maximum security?
Do we stay home all the time 'cause you want me to yourself?
Or am I locked away, out of fear that I'd find someone else

Well, I don't like living under your spotlight
just because you think I might find somebody worthy
Well, I don't like living under your spotlight
maybe if you treat me right, you won't have to worry

Is this a relationship, fulfilling your needs as well as mine
Or is it just my sentence, am I doing time?
If this is love, real, real love, then I'm staying no doubt
But if I'm just love's prisoner, then I'm busting out

Baby, all I do is try
to show you that you're my one and only guy
No matter who may come along
Open your eyes cause baby I don't lie




-

juste, vi såg igår kväll en film som hette ghost. den var helt okej bra, lite småsorglig och sådär. vet inte om den skulle vara läskig? för jag tyckte mer den var rolig, eller så är det bara jag som har sjuk humor menmen
idag såg vi en stund på madicken som gick på tv, och jag fick mig dagens skratt när lillasystern sa nåt liknande som:

" varför finns det ord som heter slicka när man aldrig får göra det? "  HAHAHAH

hade det varit jag och moa i skolan hade vi brustit totalt.


låt oss bli dem som försvann

heeey. här sitter jag och lyssnar på musik, åt middag för en liten stund sen och hittade nyss en skål med godis så den har jag som sysselsättning, helt okej trevligt måste jag erkänna.
kan väl berätta om gårdagen och dagen, eftersom jag inte har så mycket annat på hjärtat, inte vad jag kommer på nu iallafall..
igår väckte iallafall mamma mig vid tolv, jag skulle egentligen ha gått upp runt nio för att försöka vänja mig lite mer innan skolan, men det gick ju som det gick. vid ett skulle vi på en visning på en lägenhet, så hoppade snabbt in i duschen och gjorde mig iordning. lägenheten var förövrigt fin, två hus bort och en jävla massa folk var där. den skulle inte sitta fel, men får väl se hur det blir.
senare åkte jag in till norrtälje, mötte gustavo och gick upp till spc, rätt tråkig match faktiskt. NIK låg under med 4-0 mot vallentuna efter 6 min av matchen, oops. nej men matchen slutade sen 11-2 tror jag, tråkigt tråkigt.
efter matchen tog jag bussen till älskling, sjuklingen. vi såg film och idag har vi bara sett mer film och tv, så mysigt och skönt.
vid fem idag tog jag bussen hem, är så trött på det här med bussarna nu eftersom mitt busskort för terminen förhoppningsvis ligger i skolan (?) så jag måste hålla på med dem här bussbiljetterna på mobilen, suck. men bussresan var iallafall skön, satt som vanligt med musik i öronen, mestadels kent faktiskt. är helt såld
 och något gott i munnen, godis dårå. haha

ikväll blir det hemma, alla börjar ju skolan imorgon men inte jaaaag. mohahah
imorgon ska mamma få upp mig i lagom tid så ska jag med henne till sjukgymnasten, sen går vi till täbyc. blir nog bra, lunch blir det där också. hoppas på donken! nu ska jag lägga in lite låtar i mobilen. puss


twins

nånting jag sagt länge och verkligen önskar mig i "vuxen-livet" är tvillingar, när jag väl ska ha barn ska det vara tvillingar, annars blir jag sur. jag vill verkligen ha tvillingar, det är så sjukt gulligt. antingen vill jag ha två tjejer eller två killar, eller varför inte en tjej och en kille? kom på att det inte finns flera alternativ nu.. haha. men jag vill helst ha två tjejer/killar för grejen med tvillingar är att jag vill att de ska se lika ut, det kanske de gör ändå men självklart inte på samma sätt liksom. sen tror jag att två tvillingtjejer eller killar kommer närmare varandra på ett sätt än vad en tjej och en kille gör. fast hur mycket närmare varandra kan man komma varandra egentligen när man redan är tvillingar? nej det här är verkligen något jag bestämt mig för, och jag har för mig att man kan fixa på något sätt (?) att få tvillingar, för det går inte i min släkt iallafall. men vadfan, trillingar skulle ju inte heller sitta fel... fyfan vad sött. och nu tänker jag bort allt jobb liksom. och om jag skulle få trillingar vill jag absolut att det ska vara tre tjejer eller tre killar, annars kan det hända att killen hamnar utanför de två tjejerna eller nåt. och det vill man ju inte! fast tänk om en av tre tjejer blir utanför.. nej nu spårar det. jag vill ha tvillingar hörrni, japp!

I can only apologize but I can't erase the pain

det kanske är helt över nu, för alltid, och inte bara för ett halvår. ska jag le eller gråta?
faktiskt så vet jag inte. jag har helt enkelt vant mig, hur sorgligt det än låter så är jag van vid hur du beter dig.
jag kan läsa dig som en öppen bok, så tydlig är du. jag vet vad du kommer svara eller skriva, för det är så du är.
men ibland har du förvånat mig, och då har mina förväntningar stigit och fått mig tro att en del av dig kanske förändrats och att en dag allt blir som det ska vara. för jag vet att det är så det ska vara, jag bara vet det.
det handlar inte om när eller OM, utan det handlar bara om när, en tidsfråga. för jag vet att det är så det ska vara.
jag vill bara att du ska inse det och för en gångs skull göra något åt saken. tills dess... väntar jag.


gammal, men så bra



 hittade ingen bättre video.

you're the best part of my day

jag har inte varit såhär mätte på riktigt länge, och ändå åt jag för två timmar sen... gosh
meeen, idag gick jag upp nio, ja ni läste rätt, klockan nio. för mig är det tidigt eftersom jag gått upp runt tolv varje dag det här lovet ungefär, och somnar alltför sent på kvällarna så jag har helt klart vänt på dygnet. men hur ska jag vända tillbaka på det när jag inte kan somna tidigt på kvällarna? det går ju inte då... aja
vid halv tolv tiden tog jag bussen in till norrtälje, gick direkt till mormor där jag hjälpte henne med lite saker. fast gick igen efter kanske trekvart, mötte mikaela för en liten pratstund och hon bjöd mig på fika den sötingen. skönt att bara prata lite, det behövdes och det var väldigt länge sen! hoppas hon ringer mig sen, så jag får höra om hennes kväll. hihi
vi satt där i två timmar ungefär, efter det gick jag tillbaka till mormor och morfar där morfar hade lagat en sjukt god middag. kyckling med pommes och currysås, ja det var verkligen hur gott som helst. sen blev det efterrätt också, redan då var jag proppmätt. äppelpaj med vaniljkräm, gaaalet alltså. och som sagt, så är jag fortfarande mätt haha. ändå sitter jag och äter godis, kan aldrig tacka nej till det liksom. känns som att jag borde ha gått upp lite i vikt nu efter det här lovet iallafall. man kan ju alltid hoppas!

jag som alltid funderar alldeles för mycket på för mycket, satt idag och funderade på hur förstörd jag skulle bli om min mormor och låtsasmorfar försvann, alltså gick bort. inte heller min farmor. min farfar och riktiga morfar har redan gått bort, sa aldrig hejdå till någon av dom. farfar bodde ju i spanien och även min morfar, träffade aldrig min morfar, någonsin. farfar träffade jag ju när jag var i spanien och hälsade på pappa, och det är ju inte ofta det liksom.
vet inte alls varför jag kom och tänkte på dethär faktiskt, men jag vet inte vad jag skulle göra om dom gick bort. uschnej

menmen, nu ska jag gå och sno godispåsen som min mamma håller för sig själv, den lär ju vara slut nu. kvällen blir lugn och imorgon hoppas jag på att min kära josefin är frisk så vi kan hitta på något, behöver göra två ärenden på stan och sen kansek vi skulle se hockey. får se helt enkelt, känns som man bara vill ta det lugnt och njuta av det sista dagarna på lovet, så nu är det bara att njuta järnet. jag längtar just nu inte alls tillbaka till skolan, no way
ska hämta lite oboy också, blev riktigt sugen på det också. puss

                                                                                            Vanessa V. Cardonius


tidsfördriv

Vilken svordom använder du mest? helvete tror jag
Äger du en iPod? nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? ingen just nu, när skolan börjar är det väl kvart i sju
Hur många resväskor äger du? haha, kan inte ens räkna dem
Använder du flip-flops? njaej, inte direkt
Var köper du dina matvaror ifrån? oftast ica näsbydal, för det är så nära
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? det beror på
Vilken var den senaste filmen du såg? mean girls
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? helst med en vän
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? väskor och skor
Har någon någonsin kallat dig lat? ja-a
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nej, men skulle nog behöva det ibland
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? en skiva som jag har bränt
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? har ingen favorit direkt
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? hm, nej jag tror inte det faktiskt. eller jag fick ju ett rätt hemligt mms, haha
När var senast någon stötte på dig? stötte på eller träffade? haha igår iallafall
Vad åt du till middag senast? pasta osv
Använder du huvtröjor? jadå
Kan du vissla? ibland
Vem var den senaste som ringde dig? josefin
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? typ alla
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? ja, det tror jag
Vilket riktnummer befinner du dig i? 08-
Tittade du på tecknat när du var liten? ja klart
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? sveriges största köpcentrum
Hur många syskon har du? inga riktiga, men två låtsas
Är du blyg inför det motsatta könet? kan hända
Vilken film kan du alla replikerna till? jag vet inte..
Äger du några band t-shirts? haha ja
När flög du senast? september 2oo6
Hur många stolar står kring ditt köksbord? fyra
Läser du för skojs skull? nej, eller tidningar dårå
Pratar du några andra språk? engelska,spanska och lite italienska om det ens räknas
Diskar du din egen disk? naej
Har du gråtit offentligt? japp
Har du en stationär dator eller en laptop? har både och här hemma, men jag använder mest den stationära och mamma den bärbara
Försöker du alltid lära dig nya saker? ja ibland, att designa bloggen kommer jag nog aldrig lära mig
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? jaaaa!
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? ja kanske det, men inget måste
Kan du kasta macka? tror det
Har du någonsin varit på Jamaica? in my dreams
Vad har du med dig in på bion? popcorn, eller jag har tappat suget för popcorn faktiskt. så godis vore ju inte helt fel, eller trevligt sällskap
Vem var din favoritlärare och varför? var? det är nog linda just nu.
Har du dejtat någon av en annan religion? haha, tror inte det.
Vad har du för väder? snöööö och en jävla massa minusgrader
Har du en blogg? ja.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? går på gymnasiet nu, men idrott haha
Gillar du att flyga? gillar.. jag älskar. går inte att beskriva. jag asgarvar när det är turbulens
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? humor helt klart
När sov du senast på golvet? hm.. jag kommer inte ihåg :s
Vilken är din favoritdrink? vet inte
Gillar du din boende-situation? ja-a, men snart flyttar jag igen. fast inte så långt förhoppningsvis
Vilken är din mammas hemstad? malmö
Din pappas hemstad? molina de segura/murcia
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? det är olika, kan fungera på 2 h. det märkte jag efter sam-ek festen.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? inte just nu, men det lär ju bli så frånochmed fredag
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? jaaa, iallafall på högstadiet
Vilken är din favoritfrukt? ingen speciell, tycker om alla. förutom grape, men är det en frukt ?HAHAHAH det heter ju grapefrukt....
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? haha NEJ,
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18, visserligen är det om 11 månader
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? haha ja, jag blir tokig när någon stavar fel
Tror du på liv på andra planeter? ja det tror jag
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? hm.. har inte varit arg på någon på länge faktiskt.
Tror du att Gud är man eller kvinna? jag tror inte att gud finns
Vad var det senaste du åt? frukost
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? det är olika
Hur valde dina föräldrar ditt namn? jag har ingen aning, dom trodde först jag var kille så emilio, men det visades sig att jag var en tjej och då blev det vanessa
Gillar du senap?bara på korv med bröd
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? jag säger inte så mycket till mig själv då tror jag
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? helt ärligt, så tror jag inte det
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? vet inte..
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? nej aldrig
Tycker du om att krama folk? jadå
Skulle du säga att du är trendig? kan hända ibland kanske
Äger du en digitalkamera?ja, men om den fungerar är en annan femma
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? jag kommer inte på någon
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja!
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? ingen vad jag kommer på
Tycker du att du är attraktiv? haha, ibland kan jag tycka det. ibland inte. precis som alla andra
Vad är du allergisk mot? ingenting
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej?
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? emilio
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? ehm, jag vet inte om jag skulle läsa det ens för jag ville bara ha något tidsfördriv tills nu för nu ska jag iväg. puss

norrtälje + rykten

det är så otroligt obeskrivligt så det finns inte, rykten är bland det värsta jag vet. men vem tycker inte det?
för hur ofta är egentligen ett rykte sant? förstår inte hur man kan tro på något som man fått höra av någon, som den personen har fått höra av en kompis som i sin tur fått höra av en annan kompis osv osv. förstår ni hur förvrängd hela historien blir då? och jag hatar att jag själv är så ibland, att jag kan lyssna och konstigt nog tro och ta åt mig av något jag hör, det är ju bara idiotiskt.
är så glad att jag inte bor i norrtälje längre, visst är jag där ofta men jag slipper ju iallafall bo där så man verkligen är där 24/7. jag vill absolut inte flytta tillbaka dit.
snälla, ta reda på ren fakta istället, sanningen!


happiness

idag känner jag mig glad och väldigt mycket piggare än igår! håller just nu på och fixar lite här hemma och gör mig själv iordning också. mamma har precis tvättat och jag har precis insett hur förjävlig garderoben ser ut, herregud alltså. fattar inte att jag hittar mina kläder osv därinne. så den ska jag städa inom kort, inte dag för jag har annat för mig. men snart! och det där var ännu ett exempel på hur otroligt bra jag är på att skjuta fram saker, haha. men idag har jag faktiskt inte tid, skyller på det.
ska ta och kolla lite bussar och möta upp josefin nånstans, får se vart och hur beroende på bussarna. vi ska nämligen kolla finalen av gottröra cupen idag som är i rimbo. nu ska jag platta mitt lockiga hår och nuförtiden tar det inte 40 min, utan snarare runt 10. älska min rosa plattång!

ha en bra dag! Puss

you have been the one for me


Goodbye my lover, Goodbye my friend
you have been the one, you have been the one for me


when you least expect it

usch, idag är jag såå seg. jag och josefin har legat och sett The hills maraton på MTV i princip hela dagen. reste mig inte ur soffan en enda gång mellan frukost-lunchen till middagen, haha.
åkte in till norrtälje igår för att ta en sväng på stan med josefin, bokade äntligen tid för att klippa mig. så om några veckor är det nu halvlånga håret lite kortare. efter det gick vi till mammas jobb, sen gick vi in till expert och kollade lite, för vi ska köpa ny tv. till slut blev det en promenad till flygis för godis och bussen hem till josefin. åt middag där med hennes familj och sen tog vi bussen in till rimbo för att se fotbollscup, mötte patrik där. lite senare kom patric också.
tog bussen hem vid tolv ungefär när cupen var slut, och så käkade vi mackor med skagen såklart, gottgottgott. eller josefin tog nåt annat, hon är crazy som inte tycker om skagen :)
sen somnade vi faktiskt rätt sent, brukar bli så nuförtiden. och idag var det som sagt bara soffan som gällde, men skönt var det. det behövs ibland!
och appropå utropstecken som jag skrev nyss, så tycker patrik inte att jag ska skriva det för då verkar det som man är lack?! haha, fast jag kanske är glad egentligen.. därför är det inte bra att ha ett samtal med utropstecken för då verkar man lack. bara så ni vet liksom.. haha

nu har jag precis ätit ännu mera mackor och skagen, får inte nog, inte än iallafall. imorgon blir det att hjälpa mamma med lite saker, sen till rimbo med josefin again. nice!
pussochgodnatt

-

jag sov bra inatt, riktigt bra. kan bero på att jag var såå himla trött, eller egentligen var jag ju inte det men så fort jag la mig i sängen så kom tröttheten. somnade nästan på en gång. drömde lite skumma drömmar men det är inget nytt, både lite läskigt och sjukt men kul också, aja.

jag är lite sur på att mitt busskort gick ut på nyår, hatar att hålla på med bussbiljett grejen på mobilen så ska nog köpa vecko-kort idag. fick ju ett busskort från skolan innan lovet, men jag vet inte vart jag gjorde av det?! så förhoppningsvis ligger det i mitt kära skåp där förövrigt andra viktiga saker ligger som jag behöver NU.
sen är jag även lite sur på att min tv inte fungerar, alltså allaaa kanaler är borta förutom kanal8. det där rimmade tror jag, men alltså dom är heeelt borta. jag har fixat med alla sladdar och gjort kanalsökning osv, men inget fungerar. och jag, som inte är speciellt intresserad av alla dessa bil-program där dom har debatter om bil-delar, gillar inte kanal 8 för fem öre. inte ens för ett öre... och till sist men inte minst så glömde jag alla skivor hemma hos ida på nyår så neeej, jag har ingen musik heller. Jag? utan musik? nej, det finns inte ens.
så här sitter jag med mina kära dator och har nu inget mer att göra än att skriva i min blogg och vara sådär sur och klaga som jag kan göra väldigt ofta, tyvärr. men det var skönt att skriva av mig, haha

nu ska jag duscha, eller äta först, sen in till norrtälje tror jag och göra några ärenden på stan och träffa min favorit.



o8/o9


nyårsafton o8/o9

kvällen spenderades i rimbo med en hel del folk. nya och gamla ansikten, alltid lika roligt. sov hos josefin i tisdags, vi tog det lugnt nästan hela onsdagen, fixade naglar, färgade hår osv osv. håret blev förresten nästan svart, galet, men helt okej.
när vi hade fixat oss och alla våra planerna var spikade efter många om och men, så tog vi bussen som pella och frida sen hoppade på, gick en jävla kall promenad och jag har aldrig varit så kissnödig i mitt liv, lovar. inte direkt så varmt att dra ner trosorna i -5 grader så jag behöll dom på och höll mig tills vi var framme!
hade riktigt kul faktiskt, synd att min brudar bara försvann en efter en, haha.
en hel del dans, mycket deep-talk och otroligt mycket skratt osv, en lyckad kväll helt enkelt. somnade väldigt sent igår, eller tidigt idag ska man nog säga, ja runt sex imorse och därmed väldigt trött. lite huvudvärk har dagen bjudit på också.

nu är år2oo8 över, men långt ifrån glömt, året har varit en berg- och dalbana angående mycket olika saker, men för det mesta har året faktiskt varit riktigt bra!
Jag har gråtit, men jag har skrattat ännu mer.
Jag har varit deppig men jag har också varit helt överlycklig.
Jag har mått botten och toppen, sämst av sämst och bäst av bäst.


Det är
så livet är och livet fortsätter nu. Ett nytt år förknippar jag med nya möjligheter, en ny start, nyårslöften och en chans till att förändra saker och ting, och leva livet.

Ett av alla mina nyårslöften är att inte förvänta mig så mycket och sluta lägga ner så mycket tid och energi på saker eller personer som inte är värda att lägga ner varken tid eller energi på! Ett annat är att jag ska lära mig att säga ifrån och nej, i alla sammanhang som går.

PROSPERO AÑO NUEVO

det är så jävla fegt att ge sig av

Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av
Bohemerna, poeterna är svin
och On The Road den fånigaste skiten jag har läst
för Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning men de kräver ingenting
de bara gör biter ihop och håller käften

Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt
November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget om
den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon däruppe ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort


don't get emotional ...

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet

du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet

RSS 2.0