f u c k

Lite ledsen jag är då......... det blir ingen resa och jag ville verkligen komma härifrån, även bara för en vecka.
Men vad ska man göra? Mamma är sjukskriven så hon får inte ens jobba,
Får tänka positivt, ja det ska jag göra!

Dagen då, jo helt okej.. Har skrattat mig igenom dagen som vanligt, trots att jag blev deprimerad för resan ett tag. Tecken-kommunikationen var rolig, man lär sig bara mer och mer. Idrotten var också kul, joggade med Emma och det var den första träningen/ansträningen jag gjort sen i mars (förutom en springtur några varv här runt husen för någon vecka sen). Så det kändes skönt.
Därefter hade vi lunch, sjukt god! Och håltimme på det, och sedan Rättskunskap & Engelska C.
Imorgon, då jag skulle legat på en strand i Spanien, ska jag in till skolan kl 8:50 på distansen för UF... mindre kul om jag säger så. Men det går förhoppningsvis åt rätt håll för min grupp iallafall, vi tror på idén så det ska bli kul.



Unden natten till igår drömde jag förresten världens sjukaste dröm, jag hade fått barn? Jag gick runt med en rosa barnvagn och alla bara stirrade på mig, det var som att jag varit gravid och fött barn på en dag och ingen hade en aning. Åkte med bussar hit och dit, gick runt på stan och allt kändes så äckligt verkligt, det var det som var så läskigt när jag vaknade. Jag säger ju att jag drömmer sjuka drömmar.. måste vara något fel.

Menmen, nu ska jag alltså PACKA UPP min väska och ta hand om andra kläder som är nytvättade, äta, plugga, duscha och dööö i soffan med den här godispåsen. Mycket klagomål nu men fa-aaan vad jag ville iväg. Usch!








när en dörr stängs, öppnas alltid en ny

Helgen har varit bra, har hunnit med väldigt mycket faktiskt och det är ju skönt.
Ifredags somnade vi rätt tidigt ändå, båda var jättetrötta.
Igår var klockan satt på nio, jag gick upp och åt frukost i lugn och ro, duschade och fixade mig. Var på arbetsintervjun kl elva, sen valde jag bågar hos optikern och drog mig hemåt igen där J fortfarande var.
Intervjun gick bra, det som är negativt nu är väl att jag går i skolan i Norrtälje och jag måste jobba en eller två kvällar i veckan också för att få jobbet, vilket betyder att om jag får jobbet kommer jag inte ha något liv!

När jag kom hem gjorde vi i princip ingenting, åt och kollade på 50cent's program på MTV hela dagen, älskar honom. Jag gör fan det!
Senare mot kvällen tog jag mig en powernap som Josefin fotograferade, vaknade då såklart och blev mindre glad. Och ännu senare åkte vi in till Norrtälje och träffade folk, var väl helt okej men vi tyckte det var sjukt skönt på bussen hem sen, och vi somnade nästan direkt väl hemma.
Imorse gick jag upp någon timme tidigare än J, lät henne sova vidare medan jag fixade lite i rummet. Och när hon var vaken sen fick jag städryck och dammade överallt och sådär.
Följde med J till bussen sen, och följde med mamma till ögondoktorn, hon har fått något problem med ögat så nu är det inte alls säkert att vi kan åka till GranCanaria, får veta imorgon förhoppningsvis.
Jag kommer ärligt talat börja gråta om vi inte åker, bläää.

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta och ta fram kläder osv.
Packningen får jag nog vänta med.. Chao



- grabben är vacker!

we were always meant to say goodbye

Nu är jag & J hemma hos mig, hon sitter just nu i mammas rum och kollar på sagan om ringen.
Skolan idag har nästan varit ett helvete, och jag har varit så galet trött som jag skrev innan. Tänkte dra hem efter varje lektion men blev aldrig så och duktig som jag är stannade jag heeela dagen.
Vi hade Rättskunskap imorse för första gången, med en lärare som verkar bra! Den höll på i en timme, sen hade vi hål i tre timmar till klockan två då vi hade psykologi, men den fick vi sluta en timme tidigare från så en timmes hål till naturkunskap B, så bara nya kurser idag och så jävla dryga raster.
Men har haft riktigt kul ändå, det är främst Moa som förgyller mina dagar, det är inte dock inte alla som förstår oss, haha!
Men det finns nästan inget vi inte skrattar åt, och därför är dagarna så mycket roligare och skönare när man skrattar sig igenom dom, ja ni förstår.




Vi slutade halv fyra som tur var, då gick jag, Moa & Malin ner till station där jag mötte J och tog bussen hem.
Vi tog bussen till täby c nästan direkt och skulle lämna tillbaka bågarna, det var anledningen att vi ens skulle dit men självklart glömmer jag att ens ta med mig bågarna? sååå misslyckat och sååå jag!
Men vi drog en donken istället, (ÄNTLIGEN) och jag lyckades gå förbi en burger king utan att köpa en coffee shake (y)
Vi åt med Pella & Micke som också var i täby c, köpte gott på ICA sen och la undan ett par jeans på Gina.
Imorgon har jag arbetsintervju på ICA kl 11:00, men det är lite krångligt eftersom att om man jobbar helg måste man också jobba en eller två dagar i veckan, alltså vardagar och det kan jag ju inte göra så får se om det går iallafall. Jag skulle dit och träffa dom iallafall!
Efteråt funderar jag på att dra med J in till stan för att sola, har inte solat på sjukt länge och känns som att det skulle vara en bra grund till jag åker till Gran Canaria.
Imorgon kväll kommer Pella också och tillbringar kvällen och natten med oss, får se om det blir Norrtälje på kvällen eller icke.

Förresten har jag & J möblerat om mitt rum ikväll, vet inte riktigt om jag ska ha det såhär men det känns större och mer rymligt, vi ska snart ner och slänga ett bord och annat skit jag ska bli av med.
Nu ska jag äta rabarberpaj, som J hatar men då blir det mer till mig, med vaniljsås och kolla på filmen jag med.
Hasta mañana!


28 aug

Jag lever, ja det gör jag. Har inte orkat skriva och har nog inte haft mycket att skriva om heller. Dagarna rullar på och de senaste dagarna har jag sovit hela bussresan hem för att jag är så galet trött.
Idag tror jag att Josefin kommer hit till skolan och sen åker vi hem till mig, hon ska bo hos mig ihelgen.
Måste till täby c så fort vi kommer hem för att lämna tillbaka bågarna. Imorgon ska jag till ICA kl 11:00, får se hur det blir också.
Nuförtiden är jag jättegläd, känns så sjukt bra. Vanessa är tillbaka! Haha, på tiden..........

Måste bara säga att det är sjukt smart av folk att stå och prata om en person jag känner väldigt bra två meter bakom mig. Skrattretande :)


det kan va så förfärligt, det kan va så bra

Jag läste någons blogg nyss, och såg ett klipp med hon "amandavardet", har iofs sett flera som lagt in något klipp på henne och jag undrar nog samma sak som alla andra, är det ett skämt eller? haha
Det enda hon säger är mmh! och så fixar hon sitt hår heeeela tiden. Man blir så irriterad men ändå kollar man, mamma stod här och härma henne nyss också. Helt sjukt att man kan bli känd för att skriva blogg egentligen, och lägga in såna klipp. Det är väl typ mest det hon är känd för, pinsamt.

Till något annat, mig, jag är sjukt glad just nu! Efter skolan idag, där vi förresten bara hade kick off för UF, så åkte jag hem och gick till täby c där mamma var, lånade hem nya bågar som jag ska välja emellan. Ville inte ha något av de andra paren, nu har jag helt andra så ska känna efter i några dagar. Alla är svarta iallafall, olika storlekar och märken osv bara. Men samma modell kan man säga. Och om jag väljer ett par till nu på fredag, så kommer de vara klara tills jag är hemma från Gran Canaria, hur bra som helst!
Efteråt åt vi på Burger King (igen, jag vet), tog som vanligt en coffee shake (som igår, jag vet!) men åh vad jag inte tröttnar. Den här gången blev jag dock jobbigt mätt, så när vi gick till Telenor butiken sen satte jag mig på en stol och somnade nästan.
Hos Telenor fick jag iallafall tillbaka min mobil,lika repig som alltid, men ändå min mobil. Så nu har jag musik, kamera och alla mina bilder igen. Jag säger bara lycka
Och när vi är på väg hem så ringer något 08-nummer som jag inte hade i mobilen, och det var ICA, ska komma på torsdag och kanske få jobbet! Det är ju inte alls säkert, men han ville iallafall att jag skulle komma dit.

Förresten var schemat jag la in här på bild inte alls vårat nya schema som jag anade, det var helt fel. Vårat schema KANSKE är klart nästa vecka, varför ens komma till skolan liksom? waste of time.........

Nu ska jag duscha och städa mitt rum igen, igår fick jag något städryck och dammsög hela lägenheten, sååå inte jag.



Den här morgonen glömmer jag aldrig!

skratta eller gråta?







Uppdatering: Vet inte ens om det här schemat verkligen stämmer, borde inte göra det med tanke på att vi inte ens ska ha företagsekonomi i trean? eller religion om man inte valt det. Fattar ingenting av det så nu släpper jag det istället. 




 


TRUE

EVERY DAY YOU WAIT, IS ANOTHER DAY YOU WON'T BACK

2007

kollar på gamla bilder och hittade en från 2oo7, vilken jävla lugg!




if you're not in, you can't win

Störtskön reklam!

Jag har varit hemma nu ett tag, studiebesöket inne i stan med alla treor i ekonomi var minst sagt värdelöst. Jag & Moa kom lite sent men det gjorde inget alls eftersom de inte ens hade börjat.

Vi fick sitta på pallar som vi tog med oss runt i museumet där en guide berättade om alla mynt hit och dit, lite intressant och kul var det väl att se världens äldsta, största mynt osv, men rätt ovärt att åka in en timme för det. Sen fick vi sluta, jag ville mest hem men gick självklart förbi Burger King en snabbis för att ta med mig en coffee shake på vägen, ååh så gott. Jag är faktiskt beroende.. Fick Moa att köpa en också, hon tyckte den var lika god. Den är rätt mättande, fast vi båda fick ont i magen av den.


Sedan fick vi iallafall skynda till danderyd för att hinna med våra bussar, sen dess har jag varit i täby c och min mobil som är på lagning är tydligen klar imorgon eller i övermorgon. Sen är jag jättesugen på att köpa en liten bärbar ROSA dator från Samsung hos Telenor, riktigt praktisk att ha när jag åker buss och hur söt är den inte? Det kan jag kalla kärlek vid första ögonkastet ;)

Nu är jag som sagt hemma och är vråålhungrig, sen funderar jag på att dra ut och springa igen, men äta först iallafall så det blir senare isåfall.
 


Imorgon har vi Kick-off för UF i skolan, kul eller inte? Det vet jag inte, undrar mest vad det blir till lunch i skolan imorgon..

Nu blir det lasagne till lunch eller något. Vi hörs!



Rättvik, Dalarna - februari 2oo8

Jag är riktigt taggad på vinter nu, längtar faktiskt.

Skulle faktiskt vilja åka till Orsa igen och åka skidor med mina kusiner som förra året, även fast det är enda gången jag åkt skidor i hela mitt liv! Både sjukt kul och galet läskigt.


livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg

jag vet att det är ni igen

Klockan är inte ens tio, och jag börjar faktiskt redan bli lite trött. Hur ofta händer det mig? Nej precis, inte ofta alls.
Nu har jag sköljt ur hårinpackningen och håret luktar gott. Fast det är sjukt hur mycket jag hårar, nästan läskigt faktiskt.

Nog om det, jag har svåra beslut att fatta. Haha, det där lät bra djupt och seriöst. Men ja, det handlar om träning för min del i höst.
Antingen fortsätta med dansen eller årskort på friskis. Och anledningen till att jag är osäker på dansen överhuvudtaget, är för att vi inte har uppvisning eller något på höst-terminen, vår lärare är gravid och ska föda i november och kommer vi kunna ha henne då? Och vi vill ha Mounia som lärare, samma grupp osv.
Men jag får mycket mer träning på friskis, det verkar mer värt pengarna också. Det är lite klurigt det där, men får väl bestämma mig snart.
Kommer iallafall inte ha tid för både och, det är därför jag måste välja.

Smsade förresten med Patrik nyss om morgondagen, vi ska mötas på tekniska någon gång och jag frågade om vi inte ska komma dit så att vi möter dom som kommer med bussen från Norrtälje. Men då säger han att han hittar osv, då var det ju inga problem tänkte jag, och frågar vart vi ska. Då vet han inte ens vart vi ska? Sååå, han hittar dit, men vet inte vart vi ska? Jag fick mig en tankeställare iallafall.. hiho

Nu ska jag borsta tänderna, bädda nytt i sängen, sätta på någon gammal serie och sedan blir det sängdags. Natti


It's forgotten, you are forgotten

Ännu en ta-det-lugnt-dag, underbart säger jag. Har haft det så skönt den här helgen.
Just nu sitter jag här med hårinpackning i håret som jag ska skölja ur ikväll, och lyssnar på musik.
Snart blir det väl middag, men mycket som jag åt till lunch och såsom jag småätit hela tiden sen dess är jag inte alltför hungrig faktiskt.
Jag har inte heller alltför mycket att skriva, idag kände jag verkligen hur bra jag mår. Och glad är jag!
Känslor och sånt där annat skriver jag ju oftast i den andra bloggen som jag startade för ett tag sen, den som ingen vet om. En sån borde alla ha egentligen, där kan man skriva precis vad som helst.
Wihoo, nu ska jag kolla tv eller film med mor min och äta chirrebirre. Chao

Här stod något som jag inte vet om någon hann läsa innan jag ångrade mig, jag är alltför bra för att säga för mycket. Så jag tog bort det.
Mitt nyårslöfte var ju faktiskt att inte lägga energi eller tid på det eller de som inte förtjänar det, och detta sa jag för någon vecka sen att jag verkligen uppnått. Det gjorde jag dock inte nyss när jag skrev det så därför tog jag bort det.
Ibland förvånar jag mig själv.



Sitter nu istället och kollar på massa dans, guuud vad jag älskar dans. Finns fan inte bättre! Det förmedlar så otroligt mycket, utan ett endaste ord. Och hur fint, vackert, coolt och äckligt bra kan vissa koreografier inte vara? Jag blir helt varm och ryser till och med ibland.




100 långa frågor.. helt okej drygt tidsfördriv

01. Fullständigt namn? Vanessa Jacqueline Vera Cardonius
02. Exakt ålder? 17 år, 8 månader och 2 dagar
03. Var bor du? Täby
04. Bor tillsammans med? Mami
05. Husdjur? noll, men vill ha ett
06. Färg på ditt hus? grått?
07. När är du född? 911221
08. Klass? SPE07A
09. Vilket år tar du studenten? 2010
10. Något jobb? nej
11. När gick du upp i morse? Halv tolv
12. När ska du sova Ikväll? När jag blir trött
13. Duschat idag? Ja
14. Kramat någon idag? Nej
15. Pussat någon idag? Nej
16. Vad har du ätit idag? Oj, massa och olika saker
17. Dagens klädsel? Shorts och t-shirt
18. Dagens smink? Inget
19. Dagens sötnos? Faktiskt ingen
20. Dagens roligaste? Ingen har varit speciellt rolig faktiskt

SOCIALT
21. Har du många vänner? Jadå
22. Hur många har du kysst? Eh, haha. jag vet inte
23. Vem kramade du senast? Josefin tror jag?
24. Vem såg du senast? Mamma
25. Hur många har varit otrogna med dig? En vad jag vet.
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? Någon med dolt nr.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det ifrån? Okej:) puss, från Michelle

FAVORIT
31. Film? Det finns ju så jäkla många, men just nu tänker jag på en film som jag vill se igen, fast & furious 4. 
32. Låt? Alla låtar som spelas på min spotify-lista är ju några av mina favoriter.
33. Mat? Omöjligt att välja något, jag älskar mat i allmänhet.
34. Dryck? All dryck.. mjölk är väl kanske en favorit då.
35. Färg? Ingen speciell.
37. Stad? Ingen aning..
38. Land? Spanien får jag nog säga
39. Ämne i skolan? Idrott, haha. Fast vet iofs inte än, börjar med nya kurser nu.
40. Strul? Haha?

SENASTE
41. Personen du tänkte på? Michelle, eftersom jag skrev sms med henne nyss.
42. Personen du pussa? Hm, ja vem var det.. antingen josefin eller någon annan.
43. Gången du spydde? Haha, i Göteborg.
44. Gången du kröp? Det var däremot väldigt länge sen..
45. Pizzan du åt? Kommer inte ihåg!
46. Gången du var i Göteborg? En månad sen.
47. Gången du var i Stockholm? Förra veckan tror jag.
48. Gången du var utomlands? Om vi inte räknar Åland så var det tre år sen.
49. Gången du var hög? Aldrig, men jag kan väl vara töntig och säga att jag var hög på livet typ idag. För ett tag sen
50. Personen som såg dig gråta? Haha, något jag helst glömmer. Kommer dock knappt ihåg det..

ANTINGEN ELLER
51. Svart eller vitt? Vitt tror jag.. nej, svart.
52. Hund eller katt? Kan inte välja.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror på, det är ju olika från kväll till kväll
54. Tv-spel eller datorspel? Tv-spel
55. Singel eller upptagen? Jag är singel så det väljer jag.
56. Hångla eller ha sex? Varför ska man egentligen välja?
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? Om något så playahead.
58. Ragga eller bli uppraggad? Att bli uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Paradise hotel, verkligen nätterna sommaren 09!
60. Har du svart hår eller blont? Inget av det
61. Har du blåa ögon eller bruna? Bruna
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Hm, vet inte.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Vänsterhänt
65. Coca cola eller fanta? Både och, oftast Cola
66. Pizza eller kebab? Nej jag kan inte välja.
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Både och
69. Leva eller dö? Vilken dum fråga

ANTAL
70. Personer du älskar? Kan inte räknas på två händer
71. Personer du hatar? Hatar är för starkt, så ingen
72. Pojk-/flickvänner du haft? Ingen seriös
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? 3 tror jag
74. Glassar du ätit på en dag? Ingen aning
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? Det har jag inte räknat
77. Gånger du varit hög? Suck, ingen
78. Personer du saknar just nu? Också för många för att räknas på två händer
79. Gånger ditt hjärta brustit? Naej jag vet inte

VEM
80. Vill du kyssa nu? Typ, någon som är bra på att kyssas?
81. Ska du träffa imorgon? SPE07A + B tror jag
82. Sjöng du senast för? Mig själv
83. Vilka hade du senast en msn-konversation med? Kommer inte ihåg
84. Spelade du tvspel med senast? Kommer jag inte ihåg heller
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Ingen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha ja några stycken
87. Förtjänar att dö? Ingen jag kommer på
88. Är söt? Finns väl många
89. Vill du sova med i natt? No one

VAD
90. Gör dig glad? Det klassiska. Vänner, familj, mat, dansen, musik, minnen, bilder, filmer, allt möjligt!
91. Gör dig ledsen? Det är väl i princip ganska lika här, kan vara vissa personen, musik, minnen osv.
92. Vill du helst göra nu? Ta det lugnt
93. Önskar du att du slapp göra? Tänka
94. Vill du ha nu? Mer godis.....
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Har inte tänkt så långt
96. Längtar du till? Gran Canaria
97. Tycker du om dina betyg? Ehm, jodå
98. Ångrar du i ditt liv? Äh, inte ett skit ångrar jag just nu. Nu kollar jag fråmåt istället !
99. Är det bästa som hänt dig? Vännerna är ju något av det bästa iallafall.
100. Hur mycket är klockan? 18:19


remember, you're nothing to me

Idag sov jag lite väl länge tycker jag, vaknade runt halv tolv och gick upp direkt.
Igår var jag hemma exakt hela dagen och det var sjukt skönt, jag var hemma själv också men det brukar jag oftast tycka är lite tråkigt men igår gjorde det mig inget. Vid 21:30 igår blev jag så rastlös, att jag faktiskt gick ut och sprang. Och ja, det är sant.
Jag har inte varit ute och sprungit en enda gång sen jag flytta hit, vilket betyder att om två veckor så är det ett helt år jag inte sprungit på. illa.. men skönt var det, så idag tar jag mig en till springtur.
Får se om jag ska träffa J idag också, annars har jag inga planer direkt.

Imorgon får jag lite sovmorgon eftersom vi ska in till stan med klassen, och b-klassen också. Vi ska på ett museum, mynt kabinetten eller vad det nu hette. Jag har ingen koll.
Nu ska jag äta lite mer frukost och lägga mig i soffan.

Och nej, den här bloggen är inte alls rolig längre..


Under sommaren 2oo9 har jag..

Druckit alkohol - ja
Rökt - tror inte det
Varit full - ja
Däckat - nej
Varit på fest - ja
Fått minneslucka - haha ja
Varit kär - nej
Älskat någon - ja
Haft ett förhållande - nej
Fått ett sugmärke - ja
Gjort ett sugmärke - nej
Kysst en främling - nej
Sovit i samma säng som någon av samma kön - ja
Sovit i samma säng som någon av motsatt kön - ja
Gråtit dig till sömns - inte vad jag kommer ihåg
Vaknat av att du gråter - nej
Skrikit ord som hora och slampa till någon - nej
Slagit någon på skoj - ja
Blivit slagen på skoj - jaa
Lärt känna över 10 stycken nya människor - naej
Varit på solsemester  - nej men snart
Badat i havet - jaa
Sett en hel fotbollsmatch - ja
Inte sovit på en hel natt - ja
Varit på sjukhuset - ja
Sovit i över 12 timmar - japp
Spytt - jaa
Haft sex - ja
Sett en film mer än 10 gånger - nej
Tagit någon på asset - ja
Velat dö - nej
Åkt buss i över 10 timmar - sammanlagt, ja
Varit ute en hel natt - ja
Blivit tagen av polisen - nej
Svikit en vän - jag tror det
Varit sjuk - ja


grymt är bara förnamnet


overoveroveroveroveroveroveroverover

Första dagen i skolan på tio veckor känns faktiskt helt okej, vi fikade idag och fick reda på vad vi ska göra de närmsta dagarna, mer än så var det faktiskt inte!
Kändes lite kul att fråga om ledighetslapp det första jag gjorde imorse, haha.
Jag har varit hemma några timmar nu, är så otroligt trött för att jag somnade alltför sent inatt så skulle kunna dra slaggen nu på en gång, men kommer ju inte kunna sova inatt då så försöker hålla mig vaken.
Tänkte ta en promenad till täby c för jag måste till optikern men orkar jag? Måste till telenor också, min mobil är ju på lagning så har min gamla och har därför otroligt tråkigt och ensamt på bussen utan min MUSIK, klarar mig verkligen inte. Och inte kameran heller.. hoppas den är klar snart! Får se om jag ens orkar gå dit..

Har ett litet problem, dans eller inte? ........................
Middag nu.


en liten del av sommaren o9



    
 
 

  

  

 



  

  

  



  

   



  

 



  



har precis sett barca-matchen men dom förlorade tyvärr. nu ska jag försöka sova!
upp tidigt imorgon, förlåt idag..
godnatt


back to school :((:

Kunde inte heller denna gång hålla mig borta från skrivandet, tyväääärr. Vet inte vad det är med bloggen? Men nu för tiden skriver jag här även om jag är glad faktiskt, förr var det alltid när jag var sur, trött på allt och bara ville klaga ungefär. Men nu är jag ju glad så det kanske har vänt?
Nu har jag suttit här en stund iallafall, läst ganska många bloggar och insett att nästintill alla skriver om skolan imorgon, och för vissa började den redan idag. Och jag känner ungefär som vissa andra, DÖDA MIG, meeen just idag har jag inte lika mycket ångest som jag haft nu i några dagar. Och ja, jag hade nog riktig ångest där ett tag.

Det kan nog bli helt okej ändå, jag menar. Det kan bli kul med lite nya kurser, eller? Och träffa klassen och speciellt de jag umgås mest med som Moa och Emma. Har inte sett dom på heeela sommaren, precis så som jag inte ville att det skulle bli. Usch..
Träffade dock Mos på bussen igår kväll, snacka om glad jag blev när jag såg henne! haha. Så jag ser fram emot en hel del ändå.
Kommer antagligen att ångra att jag skrev det här imorgon kväll när jag kommit hem från skolan, haha. Att jag ser fram emot skolan alltså.

Hatar dock att jag redan skriver enbart om skolan.. det är ett tecken på att skolan verkligen tar större delen av ens liv just nu.

En annan sak jag måste säga är att jag börjat tappat bort saker helt plötsligt.. Min tröja försvann förra helgen, någon tog den tror jag. Sen nu ihelgen förlorade jag min jacka, om den nu inte är där jag tror men verkar icke så. Hur lyckas man? Dryyyyygt

Nej jag ska göra allt nödvändigt nu, det vanliga ni vet. Alltid dusch, mat, naglar, kläder och massa skit.
Kommer nog ett inlägg senare med speciella stunder från min sommar som jag kommer minnas. Puss

mer än redo för att komma bort en vecka

Igår firades min mamma med familj & släkt, efter alla åkt hem drog jag&isabelle (min kusin) till sthlm och mötte våra vänner där för att gå på thevoice. Började bra, tills vi fick nog av att stå så långt fram så vi ut därifrån. Senare tappade vi bort josefin, elin & jennifer, mobilerna fungerade inte så vi gick och ställde oss någonstans i mitten och såg på artisterna.
När vi plötsligt märker att alla springer mot oss och vi tänkte först självklart att folk bara knuffades men sen kunde vi inte andas, det rann ur ögonen och sved i både ögon och näsa. Har aldrig varit med om så mycket kaos och panik, helt sjukt jävla galet.
Allt gick så snabbt också så kommer knappt ihåg något, alla bara sprang och jag försökte bara ha koll på isabelle eftersom alla sprang på varandra hit och dit. Jaja, vi åkte hem direkt efter det iallafall, droppen liksom.

Nu känner jag bara att det är för mycket runt mig så jag skriver nog inte här på ett tag, bäst så.
Ha det bra så länge. Chao

GE MIG 1 SEPT.


sexy bitch

Världens bästa Goatie har fixat spotify till mig! ÄNTLIGEN säger jag. Har försökt fixa det så otroligt många gånger och såå länge så jag är honom evigt tacksam :) ... typ. hihi
Just nu sitter jag då och söker runt som en dåre på spotify, bara för att jag kan liksom. haha!
Ska gå och lägga mig snart, imorgon åker jag till Norrtälje på förmiddagen och besöker mormor min. Ska försöka ta mig ner till posten och skicka ett paket så tjänar jag 3000 kr på det, hoppas!
På kvällen ska jag eventuellt träffa en av mina favoriter som jag inte träffat på evigheter. Måste även städa mitt rum för på lördag får vi gäster, min kära mamma fyller 40 år på söndag!

Men till nuet, jag sitter som vanligt med ett glas oboy framför mig här, och ett paket ballerina-kakor och ett par andra kakor som Denice visade mig Götet. Sjukt goda!
Nu ska jag fixa mig en spellista eller något, bädda nytt i sängen och sen sova sött. Goodnight


I was wrong about you

Igår gick dagen mindre bra för min del, jag var sjukt klantig och dum flera gånger.
Jag gick iallafall ner och öppnade porten när J kom, sen gjorde jag mig klar och så tog vi bussen till stan, åkte direkt till piercaren och kollade navlarna, som såg bra ut.
Vi gick direkt till plattan för att jag prompt skulle ha en coffee shake, väl där var det kaos och massa killar bråkade hejvilt.
Vi bestämde oss sen för att åka hem direkt, och när vi går förbi ICA utanför mig kommer jag på att jag aldrig tog med mig nycklarna hemifrån så vi var utelåsta. Har en sån där dörr man bara stänger så är den låst..
Så ringde mamma och vi skulle ändå till täby c en timme senare när hon var hemma så jag & J traskade dit på en gång. Vi har helt slut så satt och vilade mest.
Besökte även ICA där och dit ska jag komma tillbaka nästa vecka för ev. jobb. Skitkul!
Sen kom mamma iallafall, jag lämnade in min otroligt muppiga telefon och får nu använda min gamla.
Orkar inte berätta mer detaljerat nu faktiskt, senare åkte jag och josefin till norrtälje och mötte Elin, åkte hem till josefin och hade mysigt här hemma. Mycket prat osv, men det var rätt skönt.
Om en timme ungefär ska jag åka in till Norrtälje, hem till mormor och hjälpa lite osv. Michelle & Kim ska också komma dit!
Senare måste jag åka hem för att gå till täby c igen och lämna bågarna jag lånat, har inte bestämt mig än för vilka det blir så.. får se.
Sjukt tråkigt inlägg, och det är bara en vecka kvar till skolan börjar.. dööööööööööööööööööö.


släppa allt och inse att det inte är värt att bry sig om




eller?


  

goodbye my hopeless dream

du vet att jag ser en del av mig själv i dig - men jag vet inte om det är så nu längre

Syn-kontrollen igår gick väl "bra", och med det menar jag att jag inte har något mer fel på ögonen än dålig syn. Mer än så förstod jag inte av hennes väldigt konstiga val av ord. Ska dock få glasögon igen och jag antar att det är bra, för orsaken till min huvudvärk är antagligen att jag överanstränger ögonen så kan ju hoppas på att det blir bättre sen.
Tycker annars inte att jag passar i glasögon nu, har ju egentligen haft det sen jag var 4 år men kommer inte ihåg när jag slutade använda dom faktiskt.
Aja, har tre bågar hemma nu som jag ska välja emellan. Glasögon är inte billiga iallafall, det är något som är klart.
Självklart drog jag förbi Burger King och köpte mig en coffee shake, mmmums.
Senare igår kväll tog jag bussen till Josefin och såg Prison Break, MICHAEL DOG?! josefin och jag var inte långt ifrån att gråta.. Sen blev jag ännu mer förvirrad när eftertexten kom och tv3 sa att Prison Break är tillbaka nästa vecka? Vad mer kan hända nu liksom, när alla är fria och michael är död.. Det återstår väl att se.
Inatt såg vi såklart på Paradise Hotel, är helt fast i otroligt dåligt program egentligen, menmen.
När vi sen skulle sova går vi in i Josefins rum och ser mer och mer djur på golv,tak, väggar för varje minut som går. Jag säger bara panik!
Det slutade med att vi sov på övervåningen i en 90 säng istället, haha.
Drog hem idag runt lunch, har ont i huvudet och är skapligt trött av någon anledning.

Dagens planer för imorgon är att åka till piercaren och kolla naveln, kan bli kul.. senare i veckan ska jag besöka min mormor också. Och min sjuka morfar är nu förflyttad till Roos i Norrtälje.
Mamma fyller hela 40 år på söndag! Och snart åker hon & jag till Puerto Rico, Gran Canaria i en vecka.
Nu ska jag bänka mig framför tv'n, om tjugo min börjar finalen av Paris Hilton's My new BFF.


guess you're happy now


Remember all the things we wanted
now all our memories they're haunted

I want you to know that it doesn't matter
where we take this road someone's gotta go
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another



all the things that never were

Nu har jag varit vaken i ca en timme, eller jag gick upp någon gång innan sju imorse också och åt en "mini-frukost", jag kunde verkligen inte sova. Men nu ska jag äta frukost igen, sen har jag tid hos optikern som sagt, om en halvtimme. Och jag skaaa gå förbi Burger King och köpa en coffee shake, har gått alldeles för många dagar utan den nu. Varför finns inte Burger King i Norrtälje?!
Jag har inga planer alls för resten av dagen, men ska ringa och väcka min favorit nu!
Njut av sista dagarna på lovet nu!



 flotten, elin & josefin

remember everything we wanted


blicken som får mig ur balans

Igår väcktes jag runt 10-tiden av mamma som tyckte att vi skulle ut och lägga oss i solen, så det gjorde vi. Några timmar senare tog jag bussen till Norrtälje, mötte Josefin och tog nästa buss hem till Svanberga och åkte ut med Elins flotte i Erken. Det var sjukt mysigt och något man skulle kunna gjort varje dag hela lovet.. Vi åkte till en ö där vi badade, grillade osv.
Igår kväll när vi kom hem runt nio, pratade vi med lite folk och så till slut åkte vi till Calle, och när jag säger åkte menar jag cyklade. Vi cyklade till honom från Elin & hem och det är tydligen nästan två mil..
Liiiite slut vi var när vi kom dit, och ont jag hade! Sadeln var hård och stod typ rakt upp, haha. Men hem fick jag cykla på en annan cykel vilket betyder att nästa tjej fick ont.. Och galet kallt var det imorse också, som tur var fick jag låna Jakobs jacka när vi skulle hem, eftersom någon jävla idiot tog min vita kofta igår. Tack för det! Ett tag trodde jag någon hade snott ena min sko också, men det visades sig att någon lagt den i en väska.
När vi kom hem till Elin åt vi lite, gick och la oss men ingen av oss sov speciellt bra inatt.
Vi satte klockan på 11 imorse för att inte sova bort hela dagen, och precis då skulle Elins föräldrar iväg till Väddö för att bada så vi följde med, och Elins bror också.
Först låg vi på klippor, men där blåste det lite för mycket senare så vi åkte till campingen och badade på stranden där. Galet kallt men vi badade faktiskt en gång.
Nu är jag hemma iallafall, ska äta & duscha nu. Blir hemma ikväll, imorgon ska jag på syn-kontroll i centrum, och det kommer nog inte gå så speciellt bra tyvärr.

när ska du inse att jag inte behöver dig?

en av otroligt många onödiga listor jag fyllt i

DITT LIV

Vad heter du? jag tror att de som läser min blogg vet det.
Vart bor du? i täby
Trivs du där? ja det gör jag
Brukar du läsa horoskop? ja
Har du körkort? nej


Favoritdjur? nej, men vill ha igen.
Vad spenderar du dina pengar på? massa onödiga saker
Brukar du bli för full? nej
Antal kuddar i sängen? tre som jag sover med
Kan du baka bullar? tveksamt
Bläck eller blyerts? beror på
Mc donald's eller burger king? nuförtiden kan jag inte vilja, förr hade jag lätt sagt donken
Är du allergisk mot något? ja, men vad är okänt
Äger du ett busskort? ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? röd
Hur ser du ut idag? osminkad, shorts & linne, tofs på huvudet
Nästa mål i ditt liv? ta studenten
Vad såg du senast på tv? en sjukt rolig film som jag inte vet namnet på
Ringde dig senast? jimmy
Vad sa den som ringde? pratade inte med honom
Antal timmar sömn inatt? sex timmar ungefär
Sov du ensam? i sängen, ja. i rummet, nej


SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng? jag själv
Såg dig gråta? kommer inte ihåg
Du gick på bio med? josefin, elin & stefan
Fick dig att gråta? kommer inte ihåg
Du gick på stan med? josefin
Skällde på dig? hm, vet inte
Skickade ett e-mail till dig? någon på blocket


HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? ja
Bråkat med ditt husdjur? ja
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? tror faktiskt det
Tar du droger? nej
Vad är du mest rädd för? otroligt mycket
Vilka kläder sover du i? oftast bara trosor
Vart vill du gifta dig? helst inte i kyrka tror jag, för tråkigt
Vad hatar du verkligen? bra fråga..

Har du varit kär? naej, kan nog inte påstå att jag varit det på riktigt
Gillar du att ha folk omkring dig? ja
Är du ett hälsofreak? hehe, nej det kan jag nog inte säga att jag är


STUFF
Är du ensam nu? ja
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? alltför många
Vill du gifta dig? vet inte
Vill du ha barn? ja


FAVORIT
Rum i huset? mitt rum
Typ av musik? i princip allt möjligt
Månad? december


DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? nej
Köpt någonting? ja
Varit sjuk? ja
Sjungit? haha jo
Sagt "jag älskar dig"? nej
Velat säga till någon att du älskar han/hon? nej
Träffat nån ny person? ja
Saknat någon? ja
Kramat någon? ja
Kysst någon? nej


det är dags att lägga på

Det har varit fint väder de senaste dagarna, det kan ingen ha missat liksom. Men det försvinner ju tydligen efter helgen igen.. glädjedödare jag vet, men så är det.
Igår kväll kom även Pella & Elin till lägenheten och spenderade natten med oss, mysigt. Thomas, Paulo och James kom också över och såg en film med oss.
Somnade tidigt imorse och vaknade som vanligt sent på dagen, händer ofta nu för tiden. Men jag får sån ångest, speciellt när det är fint väder och ibland när jag tänker att jag ska börja gå upp runt sju snart.. fan för skolan.
Jag räknar ner till skolan och det stör mig, för jag tänker på det hela tiden. Häromdagen såg jag fram emot det som jag skrev, men nu.. nu känner jag bara ett stort ' fan '
Jaja, kvällen spenderas nog hemma. Hade egentligen planer, men jag orkar inte. Skrev nyss världens längsta text om planerna för ikväll och varför jag tvekar, men kände att de behövs inte. För jag bryr mig inte längre och har inte ens någon lust att träffa personen, så är det faktiskt.
Något som jag är så glad över, är att jag lärt mig att säga ifrån och inte lagt ner tid och energi på saker eller personer som inte är värda att lägga ner varken tid eller energi på! Och det känns verkligen nu. Två nyårslöften som jag verkligen höll!

Nu ska jag äta middag med mamma för ovanlighetens skull och sen bara ha en lugn hemma-kväll. Gud så skönt !


några saker som är mindre kul


något som förvånat mig är hur dum jag var för ett halvår sen och hur det ekar i huvudet
något som däremot inte skulle förvåna mig är att jag säkert skulle kunna drabbats av svininfluensan nu

the curtains are closing

Det börjar närma sig skolan nu, herregud. Jag både ser fram emot det och inte, och självklart menar jag klassen och så när jag säger att jag ser fram emot det. Samtidigt ser jag fram emot att ha rutiner igen, blir helt knäpp av min dygnsrytm just nu, och matvanorna ska jag helst inte nämna men det gjorde jag nu ändå. Så lite kul ska det ju bli ändå.

Helgen i Öregrund var rolig, lika mysigt som alltid men dock lite tråkigt väder. Fast mysigt som sjutton att vakna i båten på morgonen och höra hur det smattrar på taket och fönstrena var det ju också. Vi åt god mat och hade det väldigt bra helt enkelt. Nästa år är både jag & michelle arton också så lär ju bli ännu roligare där.
Dagarna sen dess har jag bott i lägenheten med Josefin, hur skönt som helst. I måndags var vi och handlade lite mat, eller rätt mycket mat faktiskt. Lite efterrätt också, mums.
Igår hade vi lite sällskap när Thomas, Paulo & Markus kom över. Först gick vi en sväng, sen såg vi film, spelade kort och skrattade galet mycket. Somnade tidigt imorse och gick upp sent idag.
Och som varje morgon vaknar vi av telefonen som ringer så idag kunde jag inte somna om igen, vilket nog bara var bra för klockan var ju strax innan ett.

Planerna för ikväll var egentligen att dra till mormor med Michelle, men det skulle bli sent efter middagen för mig och jag är idiotiskt seg + att jag inte varit hemma på jag vet inte hur länge. Har sovit hemma en natt sen Göteborg tror jag.. hehe.
Men vi drar dit imorgon istället, efter att jag & michelle och kanske dom andra kusinerna åker till Spillan för att bada och sola. Hoppas på mer sol & värme.

Nu ska jag ta mig ett glas oboy, har inte druckit det länge och jag får nästintill abstinens. Nästan alltså.
Duschen sen och även fixa mina vidriga naglar som har gått av allihopa. Inte okej alls! Chao



Kusinerna, Öregrund o9

RSS 2.0