SO DON'T THINK YOU'RE IRREPLACEABLE


handlingar övervinner ord

jaaaa, saker blev ju inte riktigt som tänkt men heeeey, jag lever och är ju glad för det?! hihi

igår orkade jag inte skriva något och just nu känner jag att jag aldrig egentligen orkar skriva något. men ändå så gör jag det ibland för att jag känner att jag måste, men det måste jag ju såklart inte. så därför tänker jag nu (kan inte tro att jag faktiskt skriver de här själv) ta en ful paus, eller vad jag nu kan kalla det. för jag känner att jag inte skriver så mycket positivt längre och jag vill inte att folk ska se mig som en negativ person som bara klagar på saker och ting, även om jag gör det ibland, jag kan ju faktiskt vara väldigt glad också. men det uttrycks ju kanske inte så mycket i bloggen eftersom jag oftast skriver när jag har tråkigt eller är förbannad osv.. hehe
ajaaa, får väl se när jag skriver igen. tills dess tänker jag leva livet =) och antagligen plugga tills min hjärna inte orkar längre.

till sist måste jag bara säga att justin i the hills är en riktig heting.

hur man på bara några timmar kan förändras

sitter hemma hos josefin nu, har spenderat 4 timmar med dansgruppen idag, så vi kom från norrtälje för ett tag sen.
sista dagen på praktiken igår, det var lite roligare när Malin var där och Marina lärde sig att jag heter Vanessa, och inte Nathalie. C & C kom förbi en snabbis också, överraskning igen. direkt efter det fick jag sluta för att det inte fanns mycket att göra, då fick jag en tröja som Marina såg att jag kollade på. en lång, tjock- luvtröja! tack för det :)
efter praktiken gick jag till mammas jobb, provade en klänning som jag tänkte ha på skolavslutningen, och en skinnjacka eftersom jag har tagit min mammas, hehe
sen mötte jag philip där också, så vi bestämde att vi skulle åka samma buss för han skulle också hem.
när jag kom hem duschade jag, åt en god ost- och skinkpaj och tog bussen till norrtälje och sov där inatt.
imorse ringde klockan vid halv 10, sen gick jag till donken och blev upphämtad där av josefin, jack och birgitta så åkte vi till dansen. vi är klara med dansen för den här terminen! ska bli kul på uppvisningen
vi hade dubbel-lektion idag också, så vi åt på norrtälje pizzeria emellan, hehe nyttigt va? mitt förslag (a) men finns inte mycket att välja på i norrtälje.

det lutar åt att jag stannar här hos josefin ikväll, orkar inte åka hem och flytta + att vi är typ själva här hemma och det är ju lite små mysigt sådär. får se vad vi hittar på och hur kvällen blir.

tänker inte ödsla tankar eller energi på dig, det har jag gjort tillräckligt en lång, lång tid. nu ligger bollen hos dig!
don't take me for granted, one more time and I'm gone


du gör det svårt för mig, att tro dig

bra dag, hemsk kväll. (y)
jag blir så irriterad så jag faktiskt kan gråta. en liten skitsak efter den andra och gör allt till en STOR sak och därmed bryter jag ihop. nu ska jag se the shining, tydligen läskig och jag ska se den själv!
godnatt


like you know it

jo men visst var det mer fart i butiken idag, fick stå i kassan också. lite roligt faktiskt! annars har dagen varit rätt så seg, fast marina är så rolig, och lite innan jag slutade så blev jag överraskad av christian, calle och danne som kom förbi också.
sen när jag slutade precis kom gustavo också för han skulle göra mig sällskap på bussen eftersom han skulle till täby c.
åkte hem på en gång eftersom IKEA skulle komma hit och leverera kök och våra sänger. dom har just nu bärt upp ungefär 200 kg, och det är typ 700 kg kvar?! hehe..
jag fick en 120 säng, provade ju en 140 men jag behöver inte en sån stor. så jag är nöjd, den ser förjävla skön ut. längtar till ikväll när jag ska sova, om jag nu ska sova i den ikväll.
men jag längtar ännu mer till köket är klart, herregud vad skönt de ska bli. jag slipper dom åtta trapporna!
jag hoppas verkligen killarna monterar upp köket snart, de lär ju ta en evighet? fan va dom springer fram och tillbaka alltså.. och hissen upp och ner, sen bär dom skiten också. vilket tufft arbete!
känner att jag är lite övertrött nu, och sjukt hungrig. så dom får gärna vara klara snart så jag kan få gå ut härifrån utan att vara ivägen, men nu sa han att dom hade hälften kvar (y) men det har gått oväntat fort ändå.
mamma är på väg hem nu också, var tvungen att ringa henne och fråga om det verkligen stämde med beställningen men de gjorde de, har ingen koll på det här just nu. är smått förvirrad

imorgon är det sista dagen på praktiken, det ska bli både skönt och tråkigt. börjar ju komma in i det nu liksom, men så är det ju nästan med allt. imorgon ska tydligen malin extrajobba så då kanske det blir lite roligare också.
men längtar ändå till skolan nästa vecka, tänker mest på lunchen såklart eftersom jag är så hungrig nu + att jag är en av dom riktigt få som typ alltid tycker om maten.
aja, har varken tid eller lust att sitta här. nu tänker jag äta oavsett om jag är i vägen! pusshej

all we do is linger, slipping through my fingers

tydligen så har jag inte skrivit på tre dagar, jag som tyckte att de kändes som minst en vecka.
de senaste dagarna har jag varit på praktiken mellan 10-16, inkl. en timmes lunch. har tagit lunch kl 12 alla dagarna, men är hungrig redan vid 11.
det var varit kul, långtråkigt, segt osv. det går upp & ner, men idag var det rätt kul faktiskt. dagen gick fort och det var nog det som gjorde det, både i måndags och igår så gick jag och räknade ner minutrarna
har hunnit med att fika två dagar i rad, i måndags och igår, med C & C och igår även Josefin med. idag mötte jag C & C igen men vi gick bara runt på stan en stund och upp till spc, sen hade dom träning och då gick jag till flygis och köpte choklad till min bussresa, hihi

jag hade mycket att berätta kommer jag ihåg men ja.. nu kommer jag inte ihåg det alls. SYND
jo en grej; MOA, jag saknar dig! riktigt tråkigt utan att träffa dig varje dag.
så jag längtar till skolan nästa vecka för att träffa moa och resten av klassen och luncherna såklart (:

imorgon och på fredag är det alltså praktik igen, jag är inte så taggad men hoppas att det blir lite fart i butiken imorgon med tanke på att vinterrean börjar då. har gått runt med en sån där apparat i säkert ca 2 timmar för att prissänka sakerna. får se om jag träffar C efter det eller om jag åker hem, min säng kommer imorgon! och köket.. hoppas verkligen det är den stora sängen.
nu ska jag hämta något att äta, sen tänkte jag fördriva kvällen med datorn och musik. puss

Onsdag

oj, det var ett tag sen känns det som. kanske skriver lite ikväll, vem vet?
nu måste jag iallafall tillbaka till praktiken, har ätit lunch iskolan! chao


kiwi

det är typ fred med mamma nu, hehe.. jag säger ju att jag aldrig kan vara sur! jag är inte långsint jag inte, men om jag blir sur så blir jag skitsur, fast då är jag ju det inte alltför länge, haha. lite knäppt

jag blev dock ganska sur på mig själv nyss, skulle ner och hämta kiwi och jag orkar ju aldrig vänta på hissen så jag tar ju trapporna hela tiden. jag hämtade tallrikar, skedar, kiwi, fil och flingor, MEN glömmer kniven till kiwin och det gick inte att skära upp dom med något annat så fick ju springa i 8 trappor till (y) det är bra träning det här iallafall, jag har träningsvärk. fast bara i ena vaden, lite sjukt. apropå hissen så måste jag berätta en dryg sak, varje gång vi ska åka från 9an till 13, för att flytta upp alla möbler och alla våra saker, så åker hissen ALLTID ner till bottenvåningen först och sen till 13! den är typ inställd på att man inte kan åka upp liksom, tänk om man ska hälsa på någon granne som bor ovanför en då? det är något jag har stört mig på sen vi började flytta (a)
och apropå kiwi så kom jag och tänka på elin d, jag kallade henne min underbara panda och hon kallade mig något med kiwi tror jag, så gulligt haha. längesen jag såg henne.. ibland kommer man och tänka på gamla goda tider :) inte för att jag inte har goda tider nu, men högstadiet var något underbart roligt.

nu ska jag äta fil och flingorna och sen kiwin, gud så gott! lite senare blir det sängen.
hela veckan som kommer nu har jag praktik så kommer alltså inte vara någonting i skolan, skönt! jobbar 10-16 och hoppas att det inte blir alltför jobbigt, hihi
godnatt och sovsågott. puss


this heart didn't come with instructions

har haft en riktigt tråkig söndag! men det har ju behövts, lägenheten där nere ska vara tom nästa helg och nu är leveransen från IKEA försenad till på torsdag istället för imorgon. lite sur jag blev, ville ju ha min säng
och köket såklart, orkar inte springa i trapporna hela tiden alltså

dagen började med att jag vaknade prick klockan tolv av ett alarm angående josefin födelsedag, som om jag hade glömt den liksom? haha. för det första har hon räknat ner sen jag vet inte hur många dagar & det har man hört ett antal ggr per dag, sen så väntade jag inatt på att få smsa henne efter kl 00:00. menmen, jag gick upp på en gång då vid tolv idag, trodde inte jag skulle sova så länge för jag somnade om runt tio-tiden imorse.
började packa saker och sånt, har tagit upp allt hit och nu är det ganska kaos här.
har inte hänt så speciellt mycket mer idag, förutom att jag mår bättre :) har inte ont i huvudet och mår icke illa så antar att det var efter i fredags och inte att jag är sjuk. men jag är istället skitförkyld, men det är ju ingen fara! så länge jag inte har ont i huvudet eller får magsjuka som går runt nu så mår jag toppen.

ikväll blir det lugnt, som vanligt känns det som.. förutom fredagen dårå, haha. ska försöka fixa tvn och se någon film inne på mitt rum. är lite små irriterad eftersom min mamma anser att jag är sjuk och då får jag inget sällskap inatt. så jag sitter liksom inne på mitt rum och surar, kul va?
men då är det bra att datorn finns, så jag kan skriva av mig lite här

åååååååh, jag såg precis godispåsen! hade ju totalt glömt bort att jag hade godis. åt inte ens hälften igår
min kväll blev lite bättre nu iallafall (A)

nu ska jag sätta på bra musik här inne och svulla godis, hur nice låter inte det? eller först blir det iofs wipeput, skönaste! puss


allt jag nånsin önskat

mår som förtjänat, när ska man lära sig efter alla "aldrig mer" ?
gårdagen var rolig iallafall, förutom lite bråk och där kommer lilla jag, minst av alla, och ställer sig mellan två grabbar som är dubbelt så stora som mig och muckar. men det gick bra, inget hände till slut.
kom hem till josefin runt 3-tiden, efter  en promenad med marcus och manne som var rätt underhållande. haha. finns snygga bilder också! sen somnade vi nästan direkt när vi la oss i sängen.
träffade söt en stund också som hade somnat redan men gick upp för att träffa mig! mys.
imorse var det inte kul att vakna, sovit 6 timmar men det var inte tillräckligt. både jag och josefin var döda, och vad stod på schemat idag? jo, DANS! fan vad glad jag var då... noooot
men det gick bra ändå, trots att jag bara ville lägga mig ner varannan minut men tog mig igenom uppvärmningen, styrkan och dansen. fast jag tog det iofs väldigt lugnt!
efter dansen tog jag bussen hem, eller jag åkte förbi polisstation i norrtälje när mamma ringde och sa att hon skulle åka med robban hem så då hoppade jag av vid gustavslund och blev hämtad av dom där. gick lite snabbare med bilen, hihi. plus att jag glömde mina hörlurar hemma igår så det hade blivit en riktigt tråkig bussresa..
mamma och jag handlade massa gott till kvällen på ICA så fort vi kom hem, köpte lite goda frukter och sånt. åt en jättegod middag också.
nu ska jag försöka må bättre på något vis, tänkte fräscha upp mig först med en dusch och smörja in mig, sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och dricka massa vatten! Hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk.
kvällen ska bara spenderas hemma med mamma, eller så kommer C hit. oavsett vad så blir det lugnt här hemma :)
funderar på att se Robinson som börjar ikväll, kommer ihåg att jag alltid såg det när jag var yngre. men att åka dit är ju att svälta sig själv, skulle aldrig kunna klara mig utan riktig mat! men hoppas det är bra, annars lär det väl bli någon film.

ha en bra lördagkväll - hasta mañana

MITT BUSSKORT ÄR TILLBAKA!

haha, GLÖM det jag skrev igår. jag mår hur bra som helst och är glad :)
gårdagen gick bara mer och mer utför efter att jag hade tappat mitt busskort.. verkligen allt! hade huvudvärk så det bara skrek om det, och ont i magen som f*n..
jag ringde SL igår när jag märkte att busskortet var borta, dom är pantade rent ut sagt. jag skulle ringa till ett nr, och när jag ringde dit skulle jag ringa ett annat och det hände cirka 5 gånger. blev tokig så jag gav upp och tänkte att jag får köpa ett helt nytt busskort för egna pengar den här gången. eftersom mamma lagt ut pengar till ett plus-kort åt mig sist, och det gäller ju till 12e juni, så JA, jag var arg igår.
imorse när jag satt på bussen till norrtälje fick jag för mig att ringa det numret jag fick först igår, så det gjorde jag och blev besviken. dom sa att Norrtäljes bussgarage aldrig svarar i tele och allt som lämnas till hittegodsen i norrtälje skickas till sthlm eller något nu på torsdag, alltså om en vecka ungefär så där försvann mitt hopp totalt om att återfå busskortet.. blev så ledsen. skickade ju fejk-bussbiljett imorse och det är så struligt att hålla på med hela tiden så det skulle jag aldrig orka i ett halvår, haha.
när vi kom till busstation så gick jag fram och pratade med busschauffören om han hade nr till bussgaraget, då sa han att jag kunde åka med ner dit på en gång så det gjorde jag. gick en trappa upp och det kändes riktigt värdelöst för ju mer jag tänkte på det, så kändes det som att jag tappat det när jag var i täby C igår istället, efter jag åkt buss.
Men saaaatan vilken tur jag har, mitt busskort var där! Massa kärlek till personen som hittade det och lämnade in det, det hade nog inte alla gjort, för vem som helst kan ju använda det. Jag är överlycklig, så det här gjorde min dag och inget kan förstöra min fredag :D

If I were a boy - Remix


...........................................


förjävlig dag. inte något har gått ens okej idag, dagen har inte varit bra någonstans
möjligtsvis lunchen som varade i sisådär 20 min men INGET annat. F*N


 


That part of me left yesterday the heart of me is strong today


ambitiös ?

sitter iskolan och spelar bricks breaking på facebook - på min distansdag! haha
tänkte plugga företagsekonomi men änsålänge har jag bara ätit med Gustavo, Victor, Philip och Andreas. Köttfärssås och spagetti är riktigt gott iskolan!
hade tänkt att träffa några sötnosar innan jag åker hem, men nu vet jag inte om jag hinner eftersom jag måste vara hemma kl 3 för att gå till banken med mamma..... kul
imorgon ska jag vara med josefin och pella, vi ska till sarah tror jag. på lördag är det dans, har inte dansat på tre veckor nu. herreguuuud
på kvällen får jag se.. har några alternativ. nu ska jag spela lite till, hehe plugga också. sen får jag väl åka hem.. buhu saknar ju!
chao

Jag tror att jag precis hört finaste låten på länge.


IT'S LIKE MOVING MOUNTAINS........


ett sista farväl

     
    


 

dead and gone

dagen har varit jobbig, men jag har ändå haft det så himla bra.
jag vaknade halv elva av ett sms från mamma "Vaken? Jag är klar nu. Puss" hon sover ju nere och jag uppe så det var lite kul.
jag svarade "Nu är jag! Okej, jag kommer ner. Puss" hehe
det blev alltså inte att jag åkte in till första lektionen, kändes onödigt. var inne i sthlm redan en timme efter att jag gått upp, och jag duschade till och med, snabb eller?!

vi gick till donken en stund, käka glass ute i solen. det var riktigt skönt! men gillar inte allt tjat om våren och vårkänslor hit och dit, visst solen var framme men det är fortfarande förjävla kallt.
begravning började kl 14, den var fin och jobbig. precis som vilken begravning som helst är, finns inte mycket att säga. tog en del bilder som jag lägger in lite senare.
efteråt samlades vi i familjen, de närmsta, för att äta och det blev på Vasa's på odenplan där jag åt med mormor och lennart sist. beställde samma mat idag som sist också, alltid lika gott.
lite läskigt var det bara när min låtsasmorfar Lennart satte i halsen, och det var inte lite heller.. tre av personalen hjälpte till och mormor också. jag fick verkligen panik, men till slut fick han upp de.. och ja lite av maten också. ni som känner mig vet hur känslig jag är så jag satt faktiskt där med huvudet vänt bortåt och tårar i ögonen. hemskt!
pierre släppte av mig och mamma vid busshållplatsen och åkte tillbaka till norrtälje med mormor och lennart.

jag är övermätt, nu har det gått över lite men jag var verkligen jobbigt mätt och det är inte kul. men det var det värt, hur gott som helst ju. ikväll blir det att ta det lugnt, har ju distans imorgon så skulle ju kunna hitta på något men de har ju ingen annan, som inte går i min klass. men jag orkar ändå inte göra något, ska plugga företagsekonomi.... fan vad kul alltså. älskar det, det är så kul att jag kan göra det hela dagarna och jag längtar till lektionerna - känn ironin

kvällens planer blir tv, musik, film och börja läsa boken i engelska. antagligen lite dator också, brukar bli så när man bara tar de lugnt hemma. chao

so damn beautiful

Like the clouds, you drift me away
And like the sun, you brighten my day



this world can be a scary place

förstår inte mig inte på folk. om det står de, så är det väl så?! tänker inte slösa energi och tid på er.




det blev inte mycket gjort på den där företagsekonomi-lektionen imorse när Peter var borta, bara en massa musik,skratt och en högljudd SPE07A inne i datasalen.
efteråt var det lunch, absolut inte lika gott som chicken nuggets igår, (som jag förresten förlorade på. Jag, johannes och gustavo har ju alltid ät-tävling när det är chicken nuggets men igår tog de slut när jag och gustavo hade ätit 12 st, då hade johannes redan ätit 17 så han vann tyvär.. men nästa gång, då jävlar), det var minestronesoppa eller hur det nu stavas, inte sådär jätteroligt men det var helt okej.
sedan hade vi italienska, vi översatte en text och jag och selma jobbade ihop och skulle göra en egen dialog om hur man handlar i en fruktbutik
Den blev ungefär såhär:
- Jag vill ha 10 bananer.
- Vill du ha små eller stora?
- Stora, tack!
- Vill du känna på dom? små, hårda och fasta...

fast på italienska såklart, osv osv.. hehe Elin skrattade iallafall

på engelskan såg vi klart filmen av Jane Austen, Pride and Prejudice. den var bra faktiskt! och nu ska vi börja läsa våra böcker, min grupp har Sense and Sensibility.
Efter skolan tog jag bussen hem direkt, sov skönt som vanligt. men det är alltid lika jobbigt att ställa sig upp och gå av bussen när man precis vaknat!
Sen jag kom hem har jag inte gjort speciellt mycket, jag har handlat på ICA med mamma och hjälpt henne lite i tvättstugan. nu ska jag försöka plugga lite, sen blir det tv'n och sängen. är redigt trött måste jag säga.. har inte lagt mig i normal tid på 5 nätter..

mamma var så gullig och kom upp med en påse med lite smått och gott i, bl. a två bananer, vindruvor och två marabou-choklad. och det är hon som är sjuk, är det inte jag som ska ta hand om henne då? hihi

like the sun, you brighten my day


Lil Wayne ft. Kanye West - Lollipop


tro ögat mer än örat

det gick bra att sova uppe i lägenheten själv, det var faktiskt hur skönt som helst, trivdes riktigt bra. somnade rätt sent inatt igen, typ efter ett någongång men tidigare än iförrgår natt iallafall, hehe
imorse ringde klockan och jag var f*n helt död, men pallrade mig upp iallafall. jag tog hissen ner och åt en god frukost i lugn och ro, länge sen känns det som, på en vardag alltså. jag är alltid så stressad då, och ibland slänger jag bara i mig en macka, för jag tycker inte ens att det är gott så tidigt på morgonen.
och jag har aldrig sovit så skönt på en buss som imorse, haha.. underbart!

vi har ju som sagt nytt schema nu i period 3, och det verkar som schemat har blivit skönare faktiskt. inte på så sätt att vi slutar tidigare någon dag eller börjar senare, utan dom har flyttat på lektioner och det känns bättre hittills iallafall. nackdelen kan väl vara att vi har företagsekonomi i två timmar nu på morgonen, från 08:50 - 11:00. men just idag är det skönt för Peter skulle på möte i ca 45 min och då fick vi uppgifter att göra och det är därför jag skriver i bloggen, hehe
vi får se vad jag tycker om dagens schema när dagen är slut, efter skolan åker jag kanske hem till Pella ett tag innan hennes träning, ska höra först med sötnos om vi inte ska ses.

imorgon är det är Veronicas begravning, den har jag försökt tränga bort och jag kan väl säga att jag har lyckats ganska bra. mamma påminde mig imorse, så ikväll ska jag leta upp svarta kläder i garderoben som jag kan ha på mig.
så jag kommer bara kunna vara i skolan på första lektionen till kl 11:00, för vi ska vara i kyrkan kl 13:00 i sthlm, så
nu ska jag gå och leta upp Linda, min mentor, för att säga det. ha en bra tisdag, jag längtar massor till helgen

really wanna kiss ya


kiss me thru the phone

ja lördagen kvällen slutade ju då inte riktigt som planerat, jag var inte hemma utan åkte tillbaka till josefin och gjorde henne sällskap över natten igen. vi såg melodifestivalen och jag är ÖVERLYCKLIG att inte snälla, snälla-låten vann, fyfan så pinsamt säger jag bara. och för er som tycker att den är skön, NEJ! den är inte skön någonstans. hehe
den passar inte in överhuvudtaget. vilken låt som helst kunde fått vinna förutom den, La voix tyckte jag var helt okej men jag tycker ändå det fanns ännu bättre låtar som kunde fått vinna.

aja, vi somnade rätt sent, efter melodifestivalen såg vi nämligen Transformers på tv. vet inte hur många gånger vi har sett den nu faktiskt, haha.
i söndags gick vi upp runt tio tror jag, vi tog det lugnt hela dagen, duschade och såg på tv. lite senare åkte vi in till norrtälje och kollade på hockey.
åkte sen hem och hade natta som sällskap på bussen, trevligt! igår kväll gjorde jag inte mycket mer än att lyssna på musik, kollade lite på wipeout också och sen satt jag här en stund också.
somnade rätt sent inatt, runt halv 3 faktiskt.. men var inte alls trött imorse när jag vaknade. skolan har varit helt okej, måndagar har blivit mycket skönare nu efter schema-bytet.
efter skolan gick jag ner på stan till intersport och pratade lite om nästa vecka när jag ska praktisera där, mötte pella på stan en snabbis också, lite planer för helgen och lite snabbt tjej-snack. nice! sen gick jag till mammas jobb och pratade lite, träffade innan sin träning och träffade elina däruppe också.

nu har jag precis flyttat upp min säng till våning13, så inatt ska jag sova här - själv. mamma ska sova kvar där nere, hehe läskigt.. men imorgon bitti måste jag ju åka ner för att duscha, fixa mig och äta eftersom allt finns nere.
sen blir det skola och sen har jag ingen aning!
nu ska jag kolla lite på tv innan jag lägger mig. puss

There's nothing I wouldn't do, to hear your voice again



Somedays I feel broke inside
but I won't admit
Sometimes I just wanna hide
'Cause it's you I miss
and it's so hard to say goodbye


watching every day that goes by.. I miss you much

vet att jag har tendensen att skriva hur långt och betydelselöst som helst, så ska försöka vara kortfattad nu.

skolan igår var tråkig, jag var hur trött som helst så ville bara åka hem. tänkte åka hem efter lunchen men stannade duktigt kvar på matten som var sista lektionen. nästa vecka har vi italienska och det känns riktigt tungt, jag ser inte fram emot det.. inte någonstans. menmen,
efter skolan så åkte jag hem direkt, sov riktigt skönt på bussen och var helt död när jag kom hem. efter en dusch och lite mat kände jag mig piggare, tog bussen hem till josefin i husby så var där strax innan sju. vi tog det bara lugnt, såg på Ghost. hjärtat var så söt och hämtade glass med chokladsås, hur gott som helst. det åt vi idag också när vi tittade på Eragon!
vi såg även gamla avsnitt av bigbrother igår, haha sjukt roligt faktiskt. jag somnade lite då och då i soffan och jag somnade även före josefin igår kväll när vi gick och la oss, det händer verkligen inte ofta kan jag säga. men det var ju inte konstigt att jag var trött heller.. hehe

idag väckte josefin mig vid 10, och jag var inte pigg eller glad. usch nej. vi tog en promenad i husby också, visserligen kanske bara en km, men det snöade/regnade som fan så vi gick in igen och jag var dyngsur. sen åt vi då mer glass med chokladsås och jag hann se en stund på Die Hard 4.0 innan jag tog 625an hem, den filmen är så bra.

kom hem för några timmar sen, har kollat tv och flyttat upp ytterligare saker och skit upp till den här lägenheten, har ingen aning om vad som händer ikväll. det lutar faktiskt åt att bara vara hemma.. låter lockande och förjävla skönt !
nu ska jag försöka sno godispåsen från mamma, hihi
ha en bra lördag kväll :) Puss!

väntan gör mig galen

please don't change your mind, and don't leave me
now that things are good
you make me so happy
If this just was another game of yours, I will never forgive myself


I've got you babe

igår åkte jag in till norrtälje för att jag skulle lämna praktik-lappen iskolan, men glömde den såklart hemma. gick till banken en sväng också och där mötte jag josefin, så vi åkte hem till henne sen. vi åt pannkakor till middag, pratade en massa och var övertrötta båda två!
kom hem vid nio-tiden, och då åkte jag upp till andra lägenheten och kollade på tv. var ju hemma själv för mamma är på kryssning och kommer hem idag, men fick sällskap sen iallafall. mys.
ikväll vet jag inte om jag ska träffa josefin, vi har dans imorgon också! annars vet jag inte vad jag ska göra imorgon eller på söndag. får väl se!

puss&kram

I'll return the favor


TILLÄGNAT SOFIA!

hehe, sofia förstår inte riktigt hur jag bor just nu så jag kan ju berätta för andra som inte riktigt har förstått heller.
I september förra året flyttade jag ju från norrtälje till Täby med mamma, till en liten etta som vi hyrde bara för några månader för att sen köpa en större. vi valde att göra så bara för att köparen till vår lägenhet i norrtälje ville flytta in så fort som möjligt och för att inte förlora henne så tog vi första bästa lägenhet liksom.
Och sedan dess att vi flyttade dit, så har mamma letat lägenhet och vi har kollat på flera i Näsbydal, där jag redan bor.
för jag kände att jag inte ville flytta in till stan, som vi egentligen skulle göra från början. jag tycker nämligen att det är nära till bussen, inte så långt att pendla och det finns allt jag behöver i täby c typ.
och så hittade vi en lägenhet fyra våningar upp i samma hus som vi redan bor i, som mamma köpte och vi har båda lägenheterna den här månaden och anledningen till att vi åker upp och ner hela tiden är att köket är helt utrivet i den nya, större lägenheten för det var tvunget att renoveras, så köket och våra sängar kommer den 23e mars och då flyttar vi upp helt.
så just nu sover vi och äter nere, men har flyttat upp i princip allt annat förutom våra saker i badrummet och alla våra kläder och det i köket då såklart.
hehe ja... det var nog allt!

show me you're serious this time

jag åkte istället hem efter skolan, blev inget av de andra. somnade skönt på bussen, och när jag vaknade och det kändes som att jag åkt förbi hemma så hade jag bara åkt förbi söderhall, så kunde sova en stund till, blev riktigt glad då.
tänk att såna småsaker kan göra mig så glad, hihi
när jag kom hem var jag mindre glad, jag är så jävla lat och jag orkar verkligen inte hålla på att flytta upp saker varje dag och hela tiden varje dag så jag gick nog mamma lite på nerverna ett tag där.
men sen åt jag middag, och då blev jag glad igen. var galet hungrig och när man är hungrig så är allt gott. jag tror att det är därför jag tycker all mat är god, eftersom jag alltid är hungrig hehe. mitt humör kan gå ganska mycket upp&ner alltså

för en stund sen åkte jag och mamma upp hit till 13e våningen, tog med stereon som är typ 15 år gammal(?) men har jävligt bra ljud, sen hittade jag mina skivor i en kartong så här sitter jag och sjunger och har mig till skön musik. hur mysigt som helst
funderade på att flytta upp min madrass hit upp, men det kanske blir imorgon. imorgon är jag förresten ledig, så sovmorgon blir det. ska in på dagen ändå tror jag för att fixa leg och ev. pass
imorgon ska jag dessutom sova hemma själv, mamma åker ju på kryssning för att se Armin van Buuren, är jag avundsjuk? JA!
sen på fredag börjar jag kl 10 och slutar 14:20 istället för halv fyra, pga italienskan. skööön vecka säger jag bara
helgen är efterlängtad, sen är det bara en vecka i skolan, en vecka praktik, två veckor skola och påsklov. efter det är det 6 veckor till sommarlov!
här sitter jag och pratar om sommarlov, och så tittar jag ut och ser snöstorm... hehe

nej nu ska jag faktiskt ta mig orken att åka ner och hämta oboy,för att sen åka upp igen och kolla tv en stund innan jag åker ner igen för att sova. haha

You spin my head right round, right round


älskling

igår hade vi bara tre lektioner, och på sista lektionen som var engelska kollade vi på film. så det var hur skönt som helst!
efter skolan åkte jag hem direkt, väntade en stund på mamma och sen åkte vi till K-Rauta i Arninge för att kolla på golv till köket och de beställde vi så det blir ett ganska ljust golv, vi hade tänkt ett svart för men de blir nog lite mörkt med köket för luckorna och allt är mörkbrunt.
så det kanske är klart i köket innan helgen, sen kommer köket den 23e. och sängarna också, vet fortfarande inte vilken jag får.. är lagom nyfiken.
imorgon kommer tvn också, den ska sättas upp i mammas rum/vardagsrummet, och då får jag min gamla gråa klumpiga men det ska bli skönt!
resten av gårkvällen, om man kan säga gårkvällen, så tog jag de bara lugnt och åt en jättegod middag med mamma.
blev även riktigt glad, så glad att jag grät och det var så kul för jag har alltid undrat hur det är att gråta av glädje.

imorse var jag iskolan vid halv elva-tiden, sen har dagen varit helt okej. vi spelade tennis och badminton på idrotten, riktigt kul faktiskt. och nu har jag slutat men sitter och väntar på en person eller så ska jag med mormor till stan eftersom hon ville att jag skulle med.. får se hur det blir.
ikväll funderar jag faktiskt bara på att ta de lugnt och ev. läsa lite om republiken i Kina som vi började med idag. skulle vara skönt att få dom tre frågorna jag har klara till nästa gång vi ska arbeta med det. sen så är Kina det enda någorlunda intressanta plugg jag har just nu som jag kan tänka mig att plugga så..


DET ÄR SÅ TYPISKT MIG ATT FÖRSTÖRA NÅGOT BRA


unusual you

älskar den här veckan i skolan, iallafall den här dagen och det verkar ju som att vecka bara blir bättre.
ska egentligen ha italienska nu men elin är ju som sagt inte här på hela veckan, vilket betyder att jag har hål nu, hål imorgon och slutar runt två på fredag istället för halv fyra. iofs ska vi arbeta och läsa klart boken mennnnnn, det löser sig
på onsdag börjar jag dessutom kl. 11:10 eftersom vi inte har två timmars marknadsföring på morgonen, drömvecka eller vad?
och inte nog med det, på torsdag är jag ju ledig. ska förhoppningsvis få lite gjort då, sen åker mamma på kryssning också till fredag och då kanske pella eller/och josefin sover hos mig. ska in till norrtälje på dagen också för att kolla tapeter med pella. ska bli kul!
och sen är det helg, verkligen drömvecka.

nu ska jag leta upp något roligt nytt spel, är trött på bubble shooter och marble match nu alltså. 

                                                                                                    Vanessa V. Cardonius

you can only dream of something better

Jag var faktiskt riktigt glad innan jag satte mig vid tvn, Patrik påminde mig nämligen om att vi inte har någon italienska på hela veckan. det gjorde mig överlycklig!
men anledningen till att jag blev så nere nu var för att jag satt nyss och såg på Kalla fakta, de här om Mimmi. Det är ju bara så jävla hemskt! Mådde dåligt när jag såg det.. usch
Överläkaren borde faktiskt inte få leva, hur kan han ens leva med sig själv efter det här? fattar bara inte.

det var nog allt, mamma tvingar mig nu att se wipeout eller va de nu heter med henne. det måste vara roligt för jag hör henne skratta för sig själv..
godnatt och sovgott

up in the blue


I like you alot lot, think you're really hot hot

jag var inte med på dansen igår, utan satt och kollade på med julia istället. när man är med så känns lektionen som max en halvtimme lång, och när man kollar på kändes det snarare som tre timmar. satt på golvet framför gruppen och spegeln så fick lagom ont i rumpan också, hehe
aja, efter dansen skilldes jag och josefin åt, mötte mamma som en överraskning på bussen hem. tänkte bara vara hemma igår och flytta upp lite saker till lägenheten, men pratade istället med Elina så det slutade med att jag åkte till henne och hade myskväll. vi kollade en del på melodifestivalen, kan inte förklara hur pinsam och dålig "snälla, snälla" - låten är.
fyfan.. och att den gick vidare förstår jag bara inte. jag tycker den är helt sämst, någonsin. det måste ju vara så att folk tycker den är så dålig så att den blir bra?!
sen slingade vi iallafall håret på Elina, jag tycker det blev bra faktiskt. man kan ju iallafall kalla henne blond, haha
vi satt mest och pratade hela kvällen, hon förstår mig så bra den där kvinnan!
vi gick upp tidigt imorse, elina skulle jobba så vi tänkte lägga oss i skaplig tid men icke, min mage pratade som bara den men tillslut somnade vi ändå hihi

åkte hem imorse, blev avsläppt på station och var hemma redan kl 10:00. bytte om lite snabbt och gick nästan till täby c på en gång med mamma, vi hämtade ut lite grejer från bredbandsbolaget och sen köpte vi en tv på expert som sätts upp på torsdag.
sen var det tänkt att jag skulle åka in och dansa med josefin, men har haft fullt upp med flytten hela dagen så nu är faktiskt det mesta uppflyttat. förutom att vi äter och sover där nere fortfarande, eftersom köket och nya sängarna kommer den 23e. jag längtar!

så nu har jag ju alltså internet igen som du kanske märker, kopplade in stora datorn och bredbandet i mitt rum, så nu får mamma sitta med en jäkla lång anslutnings-sladd till den bärbada ända in till sitt rum. det trådlösa funkar tydligen inte..
menmen. sitter här i ett ganska så tomt rum och musiken ekar verkligen. sitter och myser med godispåsen också, riktigt länge sen jag åt godis, förutom igår då.. men innan det! hade nästan glömt hur gott de var
åt pizza igår också, på tal om att vara onyttig.. åt faktiskt det i torsdags också. haha
nej nu ska jag fortsätta fixa lite här och lyssna på musik. sen blir det lite roliga och intressanta tv-program som gäller. och sen måste jag ju då ta hissen ner till nionde våningen och sova. jag längtar såå inte till skolan imorgon, måndagar och onsdagar är värst. fast onsdagar slår såklart måndagen, blä

pusssålänge


nöjd nu?

blir som sagt inte mycket skrivande utan internet, men är hos josefin nu och här har jag varit sen igår så tänkte skriva lite nu när jag ändå kan.
i torsdags på min distansdag åkte jag och mamma först till täby c på morgonen för hon hade möte med SEB, satt där en stund och det verkar ju iallafall gå bra att byta dit. efter det tog vi roslagsbanan till sthlm och åkte till IKEA i Barkaby, där vi beställde kök och sängar också. vet dock inte vad det blev för säng nu, mamma sa att jag får vänta och se.. hihi

vi var där nästan hela dagen, kom hem runt sex-tiden och då var jag sjukt trött, åt middag och somnade rätt tidigt.

igår fredag var det skolan som vanligt -  företagsekonomi, info & layout, lunch, matte och tillsist italienska.
gick sen ner på stan till josefin på tullen, satt där och pratade med henne en stund. sen var jag ute på en ganska lång promenad och pratade, sen kom jag hem hit till josefin och åt middag med stora familjen (som förövrigt inte är diskreta när dom kollar ut genom fönster) haha
. sen såg vi lite av let's dance, tills både jag och josefin blev sjukt sugna på choklad och gick till konsum.
resten av kvällen spenderas uppe i sängen framför tv'n, vi höll på att somna redan vid halv elva men det blev halv två istället ungefär.

vaknade för ungefär två timmar sedan, av att josefin ligger och kollar på mig. vaknar alltid när någon kollar!
så nu har vi ätit frukost, sett the hills och nu är det life of ryan.
vi ska gå till dansen om en timme ungefär, ska nog inte vara med för jag känner mig inte så frisk. ikväll vet jag inte vad som händen, kanske PELLA och ELINA? don't know.
 
skriver när jag kan igen nästa gång. pusssss


no life

haha, snacka om att jag har no life idag.. nu har vi eventuellt rast till kl 15:40 när idrotten börjar och eftersom att jag är förkyld så vet jag inte ens om jag ska vara med på den. men jag tror att moa sprang iväg nu för att kolla om vi får någon lärarkandidat till relgionen som börjar 14:30.

gjorde företagsekonomi provet nyss.............................................. med punkterna kanske ni fattar vad jag menar. det sög, det var skitsvårt. jag vet inte hur det gick, blä.
och nu kom malin och sa att vi faktiskt har rast till idrotten.. fyfan vad drygt alltså. antingen åker jag hem, eller så är jag med på idrotten. det återstår att se!
just idag är jag så sjukt trött, jag kan verkligen knappt hålla ögonen öppna. lite jobbigt är det!


I'm yours

blir nog inte så mycket skrivande här ett tag framöver, jag har nu nämligen inget internet hemma eftersom det ska kopplas upp och förflyttas till nya lägenheten. vet inte hur lång tid det tar..
hade en rätt slapp och skön dag iskolan igår, sista lektionern var iallafall rätt så värdelös. efter skolan gick jag och fixade praktisk.plats till v. 13, mötte mamma och åkte hem.
vi gick upp till lägenheten efter middagen och skulle kolla hur köket såg ut, eller det existerade snarare inget kök. det revs igår och forslades bort så det är rätt så tomt däruppe nu. förhoppningsvis ska mamma och jag till IKEA imorgon när jag har distans för att beställa kök, kanske en ny säng till mig också?! skulle vara rätt nice isåfall.
resten av kvällen satt jag framför datorn, som sagt utan internet, och pluggade företagsekonomi, har prov idag kl 11:45. hoppas der går bra! känns faktiskt som att jag har lite koll på konteringar.
nu ska jag och emma dela ut våra marknadsundersökningar ang våran affärsidé i marknadsföringen, sen är det lunch innan provet.

kanske kommer ett inlägg senare idag om jag får tid på någon rast, annars på fredag iskolan igen.
ha de så bra så länge.


when it all comes down

okej, jag har lugnat ner mig lite nu. jag bröt ihop totalt när jag kom hem, det var ett tag sen det hände mig. känns lite skönt nu i efterhand, men tankarna snurrar runt som den starkaste graden av en tornado.
det har varit mycket på senaste, det är mycket just nu och det kommer antagligen vara minst lika mycket ett tag framöver. det är mycket från så många olika håll.

tydligen så fungerar internet fortfarande hemma, loggades automatiskt in på msn när jag satte på datorn för att plugga företagsekonomi till provet på onsdag. men duktig som jag är loggade jag ut lika snabbt igen för att kunna koncentrera mig på uppgifterna.
känner nu att jag glömt bort och struntat i ett av alla mina nyårslöften, nämligen att "lägga ner så mycket tid och energi på saker eller personer som inte är värda att lägga ner varken tid eller energi på! " 
jag har helt klart lagt ner för mycket tid på annat skit och personer, och där kommer mitt andra nyårslöfte in i bilden, att jag inte kan säga nej eller säga ifrån. jag vill verkligen från och med nu, ägna så mycket tid så möjligt åt plugget och tid utöver det till vänner.

eftersom vi ska renovera köket i nya lägenheten, ska jag nu sätta mig i soffan och kolla i lite kataloger ochsåvidare med mamma. efter det ska jag fortsätta plugga och hoppas jag blir lite vettigare i skallen och senare blir det sängen. tidigare ikväll än igår ska jag somna för det första, för det andra så funderar jag på att stänga av min mobil en viss tid. får väl se hur det blir med det för jag menar, den är i princip med mig 24/7.



they didn't even make a sound


helgen



ja nu var det ett tag sen jag skrev, har verkligen haft fullt upp hela helgen.
i torsdags skrev jag att jag skulle vara hemma hela dagen och ta det lugnt, så blev det inte heller.. haha. jag åkte hem till pella, och sen drog vi vidare till sarah i norrtälje på kvällen, hon hade lite folk hemma hos sig osv. ganska trevligt men jag var inte alltför social senare när jag fick magknip och gjorde allt för att slippa stå upp.
jag pella och tobbe tog sen bussen hem, vi somnade efter ett tag och mobilen skulle ringa halv nio för att jag skulle ta bussen in till norrtälje och dansa.. så blev det inte heller. jag hade fortfarande ont i magen på morgonen så jag somnade om och sen gick jag och pella upp vid 1.
så skulle egentligen inte ha varit med på uppträdandet uppe på OK, men så blev det iallafall och det ångrar jag absolut inte för det var riktigt kul.
i fredags kväll åkte jag hem till josefin, hon lärde mig sista stegen på danserna, sen tog vi det bara lugnt innan vi skulle sova. fick självklart lika ont i magen igen och låg vaken ett bra tag med musik i öronen så somnade runt tre-tiden.
lördagen började med att vi gick upp och åt frukost, såg lite på tv och sånt, åkte in till norrtälje och dansade för medborgarsskolan, åkte hem till mig och duschade och packade, åkte tillbaka till norrtälje och gick upp till OK. där fick vi ett rum vi kunde vara i, vi hittade en cd-spelare så vi värmde upp och övade. vi var där halv sju och innan halv tio någon gång hade vi dansat. det gick bättre än väntat eftersmo jag bara hade varit med en av tre dagar och tränat, men ändå lite sådär.
efter det ringde jag moa, mötte henne nere vid badhuset och fick åka med henne, lina, isabella och hennes kille upp till offenciven där det var bra musik och mycket folk. jag tycker att det var helt okej iallafall!
när det var dags för alla att gå vid ett-tiden så hämtade jag väskan i garderoben, kallt som fan var det ute, sen mötte jag patrik och dom vid statoil, han hade tappat bort väskan så vi missade sista bussen men fick dra med till sofie så där sov vi ett tag tills jag bestämde att vi skulle ta bussen, så jag våldgästade josefin runt kvart i nio igår morse. hihi
vi somnade inte om, utan gick upp och såg film. tvingade josefin att plugga lite matte också, sen fixade vi oss. jag hade lagom huvudvärk och var rätt sliten och bara sovit några timmar, så var väldigt seg. vi åkte med jack och birgitta in till norrtälje, tog en promenad från sjukhuset upp till flygis för att handla något, slutade istället med att vi åt uppe på spc och såg två perioder av hockeyn, men dom hade tyvärr förlorat med 8-3 sen.
sen tog jag bussen hem, gick och handlade med mamma och flyttade upp en massa saker i lägenheten, var sjukt jävla trött just då. resten av kvällen tog jag bara lugnt och satt vid datorn och tvn. riktigt skönt

från och med idag tror jag att jag inte har internet hemma, för det ska flyttas över till vår andra lägenhet. kan ta upp till flera veckor, och ja nu låter jag som en datanörd.. men vad ska jag göra när jag inte har något att göra?!
hoppas jag överlever (A) 
 anledningen till att jag sitter här och skriver är att vi inte har svenska, men engelskan börjar om en kvart. kuuuul
jag kan inte ens förklara eller försöka beskriva hur trött jag är på skolan nu!
hej

 


RSS 2.0